PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 65 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 65 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj jedinečný 2 izbový byt s loggiou v jednej z najvyhľadávanejších lokalít na bývanie - v srdci Ružinova na Narcisovej ulici.

Hľadáte plnohodnotný dvojizbový byt do ktorého si treba priniesť len osobné veci a začať bývat? Túžite po dostatočne veľkej kuchyni s jedálenskym stolom? Máte radi kľud, pokoj a množstvo zelene vo Vašom okolí?

Byt ktorý Vám ponúkame spĺňa všetky atribúty dokonalého bytu. Práve sa dokončila jeho kompletná rekonštrukcia a zariadil sa exkluzívnymi kúskami nábytkov na mieru.

Veľkým plusom tohto bytu je jeho dispozícia a celková výmera, ktorá je 63m2 + 4m2 balkón + 1,2m2 pivnica.
Skladá sa zo širokej vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s výstupom na loggiu, veľkej spálne, krásnej kuchyne s jedálenskou časťou, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety.

O rekonštrukciu a zariadenie sa postaralo dizajnové štúdio, ktoré dbalo na každý detail. V obývacej izbej a spálni boli ponechané pôvodné drevené parkety, ktoré v kombinácii s modernými kúskami nábytkov a doplnkov od firiem PTMD a EICHHOLTZ dotvárajú jedinečnú atmosféra príjemného a útulného domova.

Kuchynská linka bola navrhnutá na mieru tak, aby poskytla pracovný priestor a dostatok úložného priestoru. Je plne vybavená úplne novými spotrebičmi značky Whirpool. Vďaka premysleným dispozičným zmenám vznikol v kuchyni priestor na jedálensky stôl, ktorý môže byť okrem miesta na spoločné chvíle pri jedle aj alternatíva k posedeniu v obývacej izbe.

Kvalitná manželská posteľ na mieru, krásna tapeta od firmy ARTE a nádherné závesy Vám určite spríjemnia chvíle oddychu a relaxu v spálni.

Bytový dom v ktorom sa byt nachádza je umiestnený v srdci sídliska a prešiel taktiež rekonštrukciou vrátane výťahu. Byt je na 2. poschodí, orientovaný na dve svetové strany pričom ani na jednej nie je žiadna hlučná cesta, čím sa z bytu stáva tichý a kľudný domov.
Lokalita v ktorej sa byt nachádza ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a je skvelou voľbou ako pre jednotlivcov, tak pre rodiny s deťmi. Množstvo zelených plôch, detské ihriská pri dome, škôlky, základné, stredné a vysoké školy v okolí, nákupné centrum OC RETRO so všetkými službami sú len pár minút peši od domu. Veľké parkovisko pred vchodom a bezproblémové parkovanie je ďalším bonusom.

Ak Vás ponuka zaujala a radi by ste sa dozvedeli viac informácii stačí nás kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie