PREDANÉ - Na prenájom 1-izbový byt v Galvaniho dvory v Ružinove

Typ: jednoizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom úplne nový svetlý kompletne zariadený 1-izbový byt (35m2) s balkónom s parkovacím stojiskom v Galvaniho dvory II v Ružinove.
Nájomné 500,- EUR/mes. + prevádzkové poplatky 150,-EUR/mes.ZÁKLADNÉ INFORMÁCIEDruh: 1-izb. byt, 5/6 posch.Stav nehnuteľnosti: novostavba odovzdaná do užívania 02/2022Konštrukcia bytu: zmiešaná - obvodový múr - tehla, medzibytové steny – železobetónVýťah: ánoSpôsob vykurovania: ústredné vykurovanie radiátormi s vlastnou domovou plynovou kotolňouCelková podlahová plocha bytu s balkónom: 35m2
DISPOZÍCIAByt s orientáciou na východ, 5/6 posch., pozostáva z priestrannej účelne a vkusne zariadenej kuchyne a obývačky s východom na balkón, oddeleného spálňového kúta s veľkou vstavanou skriňou, kúpeľne s priestranným sprchovacím kútom a závesným WC, vstupnej chodby so vstavanou skriňou. Celková výmera bytu je 35m2 (vrátane balkóna 4,7m2). Vstupné dvere bytu sú bezpečnostné. Veľkoplošné okná so zníženým parapetom a balkónové dvere majú celotieniace žalúzie a izolačné trojsklá s výbornými tepelnými a zvukovými izolačnými vlastnosťami. Vykurovanie je ústredné s termostaticky regulovateľnými radiátormi, s dodávkou tepla z domovej plynovej kotolne. Vonkajšie parkovacie stojisko sa nachádza priamo pod oknami bytu.VYBAVENIEByt a jeho vybavenie je úplne nové, v byte ešte nikto nebýval. Je vybavený klimatizáciou, kuchynskou linkou s hrncami, taniermi, príbormi, pohármi a pod. a energeticky úspornými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou, minirúra, mikrovlnka, toaster, varná kanvica), v byte je TV, práčka, žehlička, vysávač. Byt je zariadený novým moderným nábytkom (manželská posteľ, 3-miestna sedacia súprava, priestranný 2-dverový roldor, obývačková stena, jedálenský stôl so stoličkami). Všetky svietidlá sú LED, spotrebiče sú vyššej triedy energetickej účinnosti. Dom je zateplený a má certifikát energetickej účinnosti triedy B, teda prevádzka bytu je energeticky úsporná s nízkymi finančnými nákladmi.LOKALITAByt s výhľadom na okolie a Karpáty sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Ružinov, v novom obľúbenom komplexe Galvaniho dvory. V bezprostrednej blízkosti je LIDL, IKEA a nákupné centrum AVION. Priamo pri dome je zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do centra i do ostatných mestských častí. Lokalita ponúka komplexnú infraštruktúru pre aktívny život - zábavu, šport, kultúru a množstvo služieb priamo v susedstve.CENA A DOPLŇUJÚCE INFOK bytu patrí jedno vonkajšie parkovacie stojisko, ktoré je už zahrnuté v cene nájomného za byt. Záloha za služby spojené s užívaním bytu a parkovacieho stojiska je vo výške 150,- EUR/mesiac (pre jednu osobu), tieto náklady nie sú zahrnuté v nájomnom a platia sa samostatne popri nájomnom. Depozit je 700,-EUR. Služby TV a internetu si zvolí a hradí nájomca. Byt je k dispozícii na bývanie okamžite. PODMIENKY PRENÁJMUByt je vhodný pre jednu osobu, prípadne pre mladý pár. Prenajímateľ preferuje na prenájom finančne zabezpečených, slušných a zodpovedných nájomníkov, nefajčiarov, dospelé osoby, bez zvierat a s potrebou dlhšieho prenájmu (min. 1 rok).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie