PREDANÉ - Predaj domu 244 m2, Vydrany

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 5 izbový rodinný dom v obci Vydrany vzdialenej 30 min od Bratislavy a len 2 km od mesta Dunajská Streda, ktorá je centrom žitnoostrovského regiónu a okresným mestom. Je tu nemocnica, široká sieť obchodných reťazcov a škôl, prechádza tu aj železničná trať Bratislava -Komárno. Obľúbenými turistickými lákadlami sú termálne kúpalisko Thermalpark, a futbalový štadión MOL Aréna.
V širšom okolí je taktiež termálne kúpalisko Veľký Meder (30 min)- krásny, rozľahlý a moderný komplex obkolesený veľkým a hustým lesoparkom. Kúpalisko je známe hlavne svojou termálnou vodou, ktorá má blahodarné účinky na chrbticu, pohybové ústrojenstvo a svalstvo.
V 20 minútovej dojazdovej vzdialenosti je Šamorín a X-Bionic centrum, Golf Club Welten Báč alebo za 10 minút môžete byť v Malkia parku a na Slovakia Ring-u.

Dom sa nachádza na pozemku o výmere 461 m2, úžitková plocha domu je 244 m2, z toho obytná plocha je 130 m2.
K domu prislúcha garáž pre dve autá, je podpivničený a v podkroví je taktiež dostatok úložného priestoru.
Dom bol postavený v roku 1992, v roku 2015 prebehla kompletná rekonštrukcia, pri ktorej boli menené okná, dvere, omietky, podlahy, kuchynská linka, rozvody kúrenia, strecha a taktiež aj zateplenie fasády.
Dom je zabezpečený kamerovým systémom a klimatizáciou, disponuje aj predprípravou na krb.
Zariadenie domu je súčasťou ceny.

Dispozíciu domu si môžete pozrieť vo virtuálnej prehliadke:
https://my.matterport.com/show/?m=96gN3MUEhgG

Dom je napojený na elektrinu 220/380V, plyn, voda z mestského vodovodu, kanalizácia mestská a na záhrade je vlastná studňa.

Ak vás tento dom zaujal, dohodnite si obhliadku na tel. čísle +421 911 045 426.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie