PREDANÉ - Chata na predaj, Krpeľany

Typ: chalupa
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 310 m²

Ponúkame na predaj útulnú drevenú chatku v obci Krpeľany, v prekrásom prostredí Veľkej Fatry na samote pri lese. Chata sa nachádza na čiastočne oplotenom pozemku o rozlohe približne 300 m2. Chata s úžitkovou plochou približne 72 m2 je postavená na betónovej základovej doske, stavebným materiálom je drevo a medzi doskami je zaizolovaná minerálnou vatou, okná sú drevené a sedlová strecha je plechová. Na streche sa nachádza fotovoltaika, ktorá ohrieva vodu aj vyrába elektrinu. K dispozícii je aj záložný zdroj. Pitná a úžitková voda je riešená zo studne (s rozborom). Odpad je riešený formou žumpy a kúrenie kachľovou pecou. Chata pozostáva z 2 nadzemých podlaží a je podpivničená. Stavba je 3 izbová a na I.NP sa nachádza obývačka/spoločenská miestnosť prepojená s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. V podkroví sa nachádzajú 2 spálne s celkovou kapacitou 13 osôb.
Z vonkajšej časti chaty sa nachádza veľká prestrešená terasa s posedením a vonkajším krbom, priestorom na grilovanie a letnou kuchynkou. V záhrade je kúpacia kaďa a detská preliezka.
Okolie chaty tvorí krásna príroda, v blízkosti je vodná nádrž Krpeľany a v obci sú k dispozícii všetky potrebné služby ako potraviny, škola, pošta, pohostinstvo, zastávka.
Pre viac info kontaktujte makléra: Ing. Zuzana Beťáková, 0907 332 221

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie