PREDANÉ - Krásny slnečný pozemok na výstavbu RD I 986 m² I Bratislava - Nivy

Typ: stavebný pozemok
Okres:
Obec:

Krásny slnečný pozemok na výstavbu RD I 986 m² I Bratislava - Nivy
!!!!!!!Môžete ihneď stavať - vydané stavebné povolenie!!!!!!
Patrik z RADO reality ponúka na predaj krásny slnečný pozemok v obľúbenej lokalite Bratislava – Nivy.
Pozemok na výstavbu rodinného domu má rozlohu 986 m². Je dlhý 30m a široký 29-36m.
Pozemok sa nachádza v tichej lokalite, je celoročne udržiavaný. Na pozemku sú inžinierske siete. Je rovinatého charakteru. Na pozemku sa nachádza záhradný domček, ovocné stromy a kvety.
STAVEBNÉ POVOLENIE
Mestská časť Bratislava-Ružinov ako príslušný stavebný úrad vydal ku pozemku stavebné povolenie na stavbu rodinného domu, s možnosťou zastavania plochy 181,07 m² a úžitkovej plochy 256,08 m², 1 nadzemné podlažie + podkrovie. Počet parkovacích státí: 3 parkovacie miesta. Stavebný projekt je k dispozícii, je možné ho meniť.
Celková zmena stavebného projektu je možná na zastavanú plochu až 300 m², je povolená jednopodlažná budova s obytným podkrovím.
Schválené je pripojenie odberného elektrického zariadenia a zriadenie NN prípojky - nízke napätie od zariadenia po verejný rozvod.
Odbor starostlivosti o životné prostredie vydal stanovisko ako orgán ochrany prírody a krajiny a to súhlas na výrub stromov s obvodom kmeňa nad 40cm a krovitých porastov s výmerov nad 10m².
Pozemkový a lesný odbor súhlasí s vyňatím plochy parcely na zastavané plochy a nádvoria.
SPP dalo pozitívne vyjadrenie k umiestneniu stavby z hľadiska bezpečnostných a ochranných pásiem plynárenských zariadení.
BVS - na pozemok je vyvedená vodovodná prípojka ukončená vo vodomernej šachte.
Cena pozemku: 429.000,-€
Patrik Daňo, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 949 280 644
E-mail: dano@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie