PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 33 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 33 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 2-izbový byt na Strojníckej ulici č. 8, v mestskej časti Ružinov - Prievoz (Bratislava II)
S bytom sa predáva tiež podiel na pozemku pod stavbou.

Nehnuteľnosť je na LV definovaná ako byt.

BYT:

Svetelný a tichý 2 izbový byt s výmerou 33m2 sa nachádza na 2/3 poschodí polyfunkčného domu bez výťahu. Orientácia bytu je severozápad.

Bezpečnostnými dverami sa vchádza do funkčnej vstupnej haly s odkladacou skriňou, z ktorej sa následne vstupuje do kúpeľne so sprchovacím kútom a WC. Z haly ďalej vstupujete do samostatnej spálne a tiež do obývacej izby s kuchynskou časťou.
- kuchynská časť (obsahuje kuchynskú linku, chladničku s
mrazničkou, elektrický sporák, rúru na
pečenie, digestor, stôl, stoličky...)
- obývacia časť (obsahuje rozkladaciu sedačku, stolík, skrinky
a skrinku pod televízor)
- spálňa s dvojposteľou a komodou.

Byt má funkčnú praktickú dispozíciu a je veľmi dobre udržiavaný. Na jeho realizáciu boli použité kvalitné materiály. Jeho severozápadná orientácia zabezpečuje, že je príjemne presvetlený v popoludňajších a podvečerných hodinách.

Presný pôdorys je súčasťou fotodokumentácie. Súčasťou ponuky je aj zariadenie.

Mesačné zálohové platby sú nanovo od júla navýšené na hodnotu 137,-€. (vrátane fondu opráv, vody, kúrenia a elektriny na 1 osobu). Poskytovateľ internetu je UPC.

DOM:

Stavba polyfunkčného domu na Strojníckej ulici č. 8. bola kompletne rekonštruovaná v roku 2019. Objekt je bezpečnostne zabezpečený vrátnicou a elektronickými vrátnikmi (spolu 2x DEK kľúč). V prízemí objektu je jedáleň otvorená cez pracovné dni od 08:00 do 14:00.

OKOLIE:

Veľmi žiadaná a príjemná lokalita v ružinovskej časti Prievoz. Dom je nenápadne vsadený do tichej štvrti rodinných domov s množstvom zelene. Poloha umožňuje kompletnú občiansku vybavenosť a rýchlu dostupnosť do centra a tiež na mestský obchvat.
Zastávka MHD: “Strojnícka – linka 42” sa nachádza v bezprostrednej blízkosti domu.
Pred domom a v jeho okolí je možné bezproblémové parkovanie a je tiež možné prenajať si parkovacie miesto pred domom (40,-€ + DPH/1 mesiac)

CENA:

144.900,- € vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX s garanciou kvality ISO 17024.
Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s čo najnižším úrokom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie