PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 71 m2, Bratislava - Vrakuňa

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 71 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3 izbový byt 71m2,s loggiou 3,35m2 v meste Bratislava časť Vrakuňa na Bučinovej ulici.

Byt sa nachádza v 6/7 poschodovom bytovom dome na 4/5 poschodí s výťahom, v zelenej tichej lokalite ,orientovaný na juhovýchod čo zabezpečuje krásne presvetlenie bytu.

Užitková plocha bytu: 65m2
Loggia: 3,35m2
Pivnica: 3m2

Dispozícia bytu:
veľká vstupná hala, samostatná obývacia izba, spálňa, izba, kuchyňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Ideálna dispozícia!!

Opis bytu:
Gumené podlahy kombinované s dlažbou na loggií. Plastové štvorkomorové okná s dvojsklom, vnútorné žalúzie, sieťka. Interiérové dvere- drevená dýha, bezpečnostné dvere. Kúrenie - ústredné , panelové radiátory v každej izbe s termostatom s meračmi. Kuchynská linka so spotrebičmi , plynový sporák, digestor,nerezový drez s batériou. Loggia - zasklená, dlažba. Byt sa predáva nezariadený, v pôvodnom stave, rekonštrukcia možná podla vlastných predstáv!

Zateplenie bytového domu bola v roku august 2015 aj s rozvodmi(elektrika), výmena stúpačiek (plyn,voda,odpad), maľovka bytového domu z vonku-znútra, výmena brány, domový vrátnik, strecha, obnova loggií . K bytu prislúcha pivnica 2m2(latová)+a 1 parkovacie miesto za (ročný poplatok). Možnosť parkovania aj okolo bytového domu.

Celkové náklady bytu cca. 115 EUR/mesačne, elektrika 30 EUR, TV – internet káblová.
Správca : APIS Pažitkova 5, Bratislava

Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho a realitného servisu RE/MAX

V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra.
V prípade potreby ponúkame Vám bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Občianska vybavenosť:
Bytový dom sa nachádza v obytnej časti- vnútro bloku pekný park a detské ihrisko pre príjemne posedenie s deťmi. V tesnej blízkosti škôlka, obchodné centrum s potravinami, kaviarňou, reštauráciou, so službami. Kompletnou občianskou vybavenosťou, so vzdialenosťou cca 15 min (MHD) do centra mesta a nájazdom na diaľničný obchvat.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie