PREDANÉ - PRENÁJOM S MOŽNOSŤOU ODKÚPENIA: Orná pôda pre poľnohospodárske účely, 1992 m2, Závadka nad Hronom

Typ: poľnohspodárska/orná pôda
Okres:
Obec:

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na prenájom ornú pôdu v extraviláne obce Závadka nad Hronom.

PREDMET PONUKY
Udržiavaný, slnečný, mierne svahovitý pozemok s orientáciou východ - západ, s výmerou 1992 m2, vedený ako orná pôda, situovaný na okraji obce Závadka nad Hronom. V súčasnosti je pozemok určený pre poľnohospodárske využitie (rastlinná výroba), čo však nevylučuje jeho využitie aj na iný účel. V danom čase je prístupný z hlavnej cesty, s možnosťou vstupu pešo cez susedné pozemky a potôčik na hranici pozemku.

DOBA PRENÁJMU MINIMÁLNE 1 ROK, UPREDNOSTNÍME DLHODOBÝ PRENÁJOM.

UMIESTNENIE POZEMKU
Závadka nad Hronom a jej úvodná časť v smere Brezno - Poprad, podhorie Nízkych Tatier a Muránskej Planiny s blízkosťou rieky Hron a rekreačnej oblasti Slatvinská.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Pozemok je udržiavaný, pekný, slnečný, s potôčikom na hranici pozemku, situovaný v extraviláne obce, na okraji zastavaného územia, vhodný pre užívateľov, ktorý nemajú vlastný dostatočný priestor pre vytvorenie ovocného sadu, záhrady, či pestovanie poľnohospodárskych plodín. V prípade kúpy je vzhľadom na polohu pozemok vhodný z dlhodobého hľadiska ako investícia.

CENA PRENÁJMU DOHODOU.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie