PREDANÉ - Priestranný 2i byt na Hagarovej ul. v Krasňanoch

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj priestranný 2izbový byt na Hagarovej ulici v Bratislave - Rači. Byt má výmeru 58 m2 + 3 m2 lodžia a nachádza sa na 6.poschodí v 6.podlažnom tehlovom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na JV a SZ s krásnym výhľadom na mesto a Kamzík. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne BD.
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývačky, spálne, samostatnej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, komory a lodžie. Predáva sa v pôvodnom stave a je vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Mesačné náklady sú 130 Eur + elektrina.
Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný - zateplený s novými stupačkami a výťahom. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite Krasňan s kompletnou občianskou vybavenosťou - v pešej dostupnosti ZŠ, MŠ, obchody, banka, reštaurácie, MHD zastávka. 
Cena bytu je 176 000 Eur vrátane provízie RK za kompletný sprostredkovateľský a právny servis. Naša advokátska kancelária Vám pripraví zmluvy na mieru a takisto Vám pomôžeme aj s prepisom u správcu a dodávateľov energií (ZSE a Správca BD), náš servis je profesionálny a kompletný.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie