PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 68 m2, Levice

Typ: dvojizbový byt
Okres: Levice
Obec: Levice
Plocha: 68 m²

Rezervované!!!
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj veľký 2 izbový, čiastočne prerobený byt so zaskleným balkónom, v meste Levice na Mochovskej ulici.
Byt o výmere 67,99 m2 + pivnica prešiel čiastočnou rekonštrukciou, plávajúce podlahy, stierky, nová kuchynská linka, plastové okná, rekonštrukcia WC a presklenie balkónu. Byt sa nachádza na poschodí 3/7 v bytovom dome s výťahom. Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je zateplenie strechy a obvodového plášťa.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba, z chodby sa vchádza do všetkých miestností, 2 x veľká izba, priestranná kuchyňa s preskleným balkónom, špajza, samostatné zrekonštruované WC a kúpeľňa, ktorá je v pôvodnom stave.

Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Lokalita: na dosah ruky je kompletná občianska vybavenosť ako sú obchody, pošta, mestské jasle, škôlka, 3x základná škola, športový areál s fitness centrom, masážami, saunami, tenisové kurty...., zdravotné stredisko, zastávka MHD, park s preliezkami, cyklochodník, priemyselný park, benzínová pumpa.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie