Predaj bytu (3 izbový) 60 m2, Levice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
95 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Levice
Obec: Levice
Plocha: 60 m²
Realitný maklér:
Diana Fabianová
0905632675

Realitná kancelária RE/MAX, Vám ponúka na predaj, menší pekný 3 izbový kompletne prerobený byt s loggiou (balkónom), klimatizáciou v meste Levice na Textilnej ulici.
Byt o výmere 60 m2 + pivnica, prešiel úplne kompletnou modernou rekonštrukciou vrátane bezpečnostných vchodových dverí. Byt sa nachádza na poschodí 5/7 v bytovom dome s výťahom. Bytový dom, prešiel rekonštrukciou ako je zateplenie strechy a obvodového plášťa, výmeny stúpačiek. Byt je bez ďalších investícií, stačí sa nasťahovať.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, 2 x izba z jednej je priestranná loggia so zasklením, kuchyňa, samostatné WC, kúpeľňa s veľkým sprchovacím kútom.
Byt je kúpou ihneď voľný, zariadenie bytu čiastočne zostáva po dohode s majiteľom.

Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Lokalita: na dosah ruky je kompletná občianska vybavenosť ako sú obchody, pošta, škôlka, škola, športový areál - fitko, sauna, tenisové kurty, zdravotné stredisko, zastávka MHD, park s preliezkami, cyklochodník, priemyselný park, benzínová pumpa.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie