PREDANÉ - Predaj domu 270 m2, Nitra

Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Nitra

"REZERVOVANÉ" Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nehnuteľnosť v meste Nitra MČ Čermáň na ulici Poničanova. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite rodinných domov.
Nehnuteľnosť je vhodná aj ako sídlo firmy, alebo spojiť bývanie s podnikaním. Túto možnosť ponúka zadný vstup s výborným ľahko oddeliteľným prístupom od bočnej strany domu. Výhodou je rožný pozemok, ktorý umožňuje vjazd autom z dvoch strán.

Dispozícia 1NP: Hlavný vstup so zádverím, veľká hala, ktorá prepojuje tri samostatné izby, WC, kúpeľňu, kuchyňu so špajzou, obývačku s balkónom a komínovím telesom, ďalej vstup na schodisko smerujúce do vyvýšeného suterénu.
Dispozícia 1PP: Prepojovacia chodba, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa s kotolňou, slovenská izba s krbom, garáž, zadný vchod a vstup do pivnice.
Dispozícia 2PP: Schodisko vedie k prepojovacej chodbe s dvomi pivnicami.

Dom postavený z tehly bol kolaudovaný v roku 1989,má zastavanú plochu 142 m2 a predpokladanú úžitkovú plochu 270 m2 vrátane pivničných priestorov a garáže.
Siete: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, internet.

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie