PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 61 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 61 m²

Ponúkame na prenájom - we offer to rent.
The text in English you will find below.

Ponúkame na prenájom 2-izb. byt v obnovenej kultúrnej pamiatke (obnova v r.2017), vo Feiglerovom dome na Konventnej ulici v Starom Meste - Palisády, je súčasťou bloku budov od rohovej historickej Auly Cervantes.

Byt má 51m2 a nachádza sa na 2.p. bytového domu s výťahom. Orientácia na svetové strany - príjemná južná strana. K bytu prislúcha priestranný balkón pozdĺž spálne a obývačky o výmere 10,50m2.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná predsieň/lobby o výmere 5,50m2, kúpeľňa 4,39m2, kuchyňa 6,86m2, obývacia izba 16,87m2 a spálňa 17,41m2.

Byt je čiastočne zariadený: v spálni – rolldor, dvojposteľ s úložným priestorom, kozmetický stolík so stoličkou, v obývačke – sedačka skonferenčným stolíkom, TV nábytok plus TV, police na knihy, v kuchyni – kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (chladnička, mraznička, elektrický sporák, umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor), jedálenský pult s dvomi stoličkami, v kúpeľni automatická práčka, elektrický radiátor.

Stav bytu: kvalitné drevené okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, drevené vstupné dvere, plávajúce podlahy, kuchynská linka so značkovými vstavanými spotrebičmi, veľká vstavaná skriňa v predsieni a v spálni, kúpeľňa spoločná s WC, v kúpeľni je vaňa, umývadlo a elektrický radiátor.

Nájom: 780,- eur plus energie pre dve osoby (cca 220,- eur), kaucia: vo výške 1M nájomného pri podpise nájomnej zmluvy, dĺžka nájmu minimálne 12 mesiacov, vhodný ideálne pre pracujúci pár, nefajčiari, bez domácich miláčikov.

We offer for rent 2-room apartment in historical building renovated in 2017, named after architect Feigler. It is centrally located in the Old Town of Bratislava – Palisády, not far from the Michal´s gate, allowing to access all locations rapidly by foot, bike or public transport.
The apartment is on the 2-nd floor, a lift is available, and its orientation is to the South and to the quiet inner courtyard. Its size is 51 square metres plus a generous balcony of 10 square metres. It has a lobby, living room combined with the kitchen, a bedroom, and a bathroom with bath and toilet.
The apartment is partially furnished: 2x wardrobe, double bed with storage space, small desk and chair, sofa with a coffe table, TV table plus TV, bookshelves, kitchen unit with built-in appliances (fridge with freezer, electric oven, induction hob, hood, dishwasher), bar counter with 2 bar chairs, washing machine, electric heater in bathroom.
The apartment is ideal for a working couple, no smoking, no pets.
Price of rent: 780,- euro plus utilities (approx 220,- eur) security deposit amounting 1 month rent against the signing of the rental contract for minimum 12 months.

The apartment is available immediately.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie