PREDANÉ - Priestranný 1i byt na Saratovskej ul.

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj priestranný 1i byt na Saratovskej ulici v Dúbravke. Byt má výmeru 39,5 m2 a nachádza sa na 4. poschodí v 11.podlažnom bytovom dome s výťahom. Prislúcha k nemu pivnica v suteréne BD.
V byte prebehla staršia rekonštrukcia okolo r. 2006 - plastové okná, drevená podlaha, kuchyňa a kúpeľňa. V kúpeľni je vaňa a WC. Na chodbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa. V izbe sú drevené parkety.
Bytový dom je zateplený s novými výťahmi. Stúpačky sú vymenené. V súčasnosti sa dokončuje kompletná renovácia spoločných priestorov celého domu. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite Dúbravky s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti je OD Saratov - pošta, banky, reštaurácie, obchody, MŠ, ZŠ, MHD zastávka. V Bory Mall ste za 4 min autom.
Cena bytu je 126 500,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská provízia RK vo výške 3 000,-Eur. Naša advokátska kancelária Vám pripraví zmluvy na mieru a takisto Vám pomôžeme aj s prepisom u správcu a dodávateľov energií (ZSE a Správca BD), náš servis je profesionálny a kompletný.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie