Predaj domu 180 m2, Brezno

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: rodinný dom
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Realitný maklér:
Janka Trajteľová
0904 957 763

RE/MAX ponúka na predaj nadštandardný moderný 5-izbový rodinný dom typu Bungalov. Nachádza sa v blízkosti okresného mesta Brezno v obľúbenej lokalite, na ulici Rovne.

Je situovaný v tichom prostredí s úžasnými výhľadmi na panorámu Nízkych Tatier na pozemku s rozlohou 1 002 m2. Obytná plocha nehnuteľnosti, ktorá bola skolaudovaná v roku 2010 je 180 m2. Pozemok je rovinatý a plný zelene.

Spolu s rodinným domom a pozemkom patriacim k domu majitelia ponúkajú na predaj aj veľkú záhradu s ovocnými stromami s rozlohou 797 m2, vrátane podielu na prístupových cestách.

Dispozícia domu: zádverie, veľká chodba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou, 4 nepriechodné izby, 2 kúpeľne spojené s toaletami, komora, šatník.

Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením a krbom.

Budúcim majiteľom poskytuje nehnuteľnosť možnosť celoročného bývania ale taktiež je vhodná aj ako víkendový dom.

Na rozsiahlom pozemku sa nachádza aj záhradný domček, ktorý je z väčšej časti podpivničený. Súčasťou záhradného domčeka je altánok, hosťovská izba, kúpeľňa s toaletou a dielňa.

Bungalov a záhradný domček sú prepojené priestrannou terasou, na ktorej sa nachádza krytý bazén s protiprúdom. Pridanou hodnotou nehnuteľností je veľké záhradné jazero s množstvom okrasných drevín a kvetov.

Rodinný dom ako aj záhradný domček sú napojené na inžinierske siete (elektrika, voda, kanalizácia).

Nehnuteľnosti sa predávajú čiastočne zariadené.

Ak Vás ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte, radi poskytneme bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie