PREDANÉ - 2-izbový byt 46m2 + 6m2 balkón, Jána Halašu - Trenčín

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v Trenčíne na ulici Jána Halašu. Byt s rozlohou 46m2 je situovaný na 3. poschodí bez výťahu v 4-poschodovej bytovke. Bytový dom má zrekonštruovanú strechu, plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2m2 a balkón s rozlohou 6m2.
Byt je čiastočne zrekonštruovaný, pripravený na okamžité nasťahovanie. Je spravená krásna dlažba v kúpeľni a kuchyni, PVC podlahy s imitáciou dreva v izbách a na chodbe, plastové okná a radiátor v obývačke. Byt je orientovaný na východnú stranu, takže je v ňom príjemne aj počas horúcich letných dní. Náklady na bývanie sú približne 120,-€ mesačne pre 2 osoby.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom a špajzou, z ktorej je vstup do samostatnej spálne, samostatného WC, kúpeľne a obývačky s kuchynským kútom. Z obývačky je výstup na veľký balkón. Výhodou tohto bytu je dostatok úložného priestoru v špajzi a šatníku.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, detské ihriská, potraviny, pošta, OC Južanka, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Život na sídlisku Juh je úžasný najmä pre rodiny s deťmi. Deti si tu nájdu množstvo kamarátov a mamičky na materskej dovolenke môžu vziať deti každý deň na iné detské ihrisko.
Pre vyznávačov zdravého životného štýlu máme pripravené workoutové ihrisko, prípadne neďaleký lesopark Brezina.
Parkovanie v okolí je rovnako bezproblémové ako v celom Trenčíne. Je spoplatnené mestskou parkovacou politikou.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=CUfVBcFtKkR
Cena bytu je 97.000,- €
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie