PREDANÉ - 1-izbový byt o rozlohe 48m2, Nová Dubnica

RADO Reality Vám ponúka 1-izbový byt o rozlohe 48 m2 na ul. P.O.Hviezdoslava v Novej Dubnici. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v 2-poschodovej tehlovej bytovke bez výťahu. K bytu patrí aj pivnica.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a to v podobe plastových okien a menených el. rozvodov na chodbe a v kuchyni. Pozostáva z chodby, z ktorej sa dostanete do samostatného WC, kúpeľne s vaňou, špajzou, izby s dvomi oknami na severozápadnú a severovýchodnú stranu a kuchyne. Byt je veľmi útulný a presvetlený s dobrými susedmi.
Okolie bytového domu je veľmi kľudné. Nachádza sa tu tiež kompletná občianska vybavenosť ako škola, škôlka, pošta, lekári, viaceré potraviny a nájdete tu aj preslávenú zmrzlináreň Velice. Za domom je menší park plný zelene, lavičiek a nechýba ani fontána.
Nová Dubnica je veľmi žiadané miesto pre bývanie. Obec je tak malá, pokojná a so všetkými službami, že sa všade hravo dostanete aj bez auta :)
Cena bytu je: 74 900,-eur
Link na video: https://www.youtube.com/shorts/iunAGo3YBy4
Viac fotiek na: www.radoreality.sk
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie