Kompletne zrekonštruovaný väčší 3-izbový byt

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
199 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 84 m²
Realitný maklér:
0905 499 686
Andrea Lojdlová
lojdlova-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj veľký 3 izbový byt v tehlovom dome v Trnave Na Hlinách. Byt má úžasných 84 m2, nachádza sa na 3. poschodí zo 4 v čistom a kľudom vchode, kde je iba 9 bytov. V byte prebehla v roku 2017 rekonštrukcia. Všetky izby sú nepriechodné a priestranné. Dispozične je byt predelený dverami na dennú a nočnú časť, čo zabezpečuje dostatok súkromia pre všetkých obyvateľov bytu. Kúpeľňa má okno a priamo z vane sa môžete kochať krásnym výhľadom na zeleň. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Súčasťou je loggia, ktorá je natoľko priestranná, že si tam v lete môžete rozložiť lehátko a opaľovať sa. Pred domom je obrovské parkovisko umožňujúce bezproblémové parkovanie. Súčasťou je pivnica na prízemí domu.
Ak máte chuť na nákupy, na športovanie, na prechádzku, alebo len tak na posedenie, našli ste ten správny byt. Všetky tieto možnosti máte v pešom dosahu domu.

Cena bytu je 199,000 eur
Cena je vrátane servisu a poplatkov súvisiacich s prepisom a predajom nehnuteľnosti. Pomôžeme Vám aj s vybavením financovania v prípade, že budete mať záujem byt financovať hypotekárnym úverom a následne zariadime aj poistenie a vinkuláciu.

Obhliadku si s Vami rada dohodnem na tel. čísle 0905 499 686 alebo mailom na lojdlova-ZVNC-dobrereality.sk

Andrea Lojdlová
Dobré reality

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie