Predaj domu 90 m2, Nitra

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Realitný maklér:
Štefan Nagy
0907771005

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom v mestskej časti Nitry - Janíkovce, s dopravou MHD. Dom sa nachádza na pozemku s výmerou 521 m2 + 1/8 podiel na prístupovej ceste z celkovej výmery 725 m2.

Dom je napojený IBA na ELEKTRICKÚ ENERGIU a VODU ZO STUDNE (nie je možné napojenie na verejný vodovod, plyn, kanalizáciu)! Odkanalizovanie je realizované do žumpy. Kúrenie v dome je ústredné radiátorové, prostredníctvom elektrického kotla.

Dom bol postavený v roku 2008 z tvárnic zn. Porfix, zateplený polystyrénom. Fasádu domu a jeho okolie je potrebné ešte dokončiť podľa vlastných predstáv.
Úžitková plocha domu je cca 90 m2 a jeho dispozíciu tvorí: zádverie, kuchyňa s obývacou izbou, špajza, 2 izby, kúpeľňa s toaletou.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Dom je na liste vlastníctva klasifikovaný ako rozostavaný rodinný dom. V súčasnej dobe sa pracuje na kolaudácii nehnuteľnosti, po ktorej bude stanovená požadovaná cena majiteľom.

Obec Janíkovce je vyhľadávanou lokalitou pre mladé rodiny, pretože disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako je škôlka, základná škola, supermarket, pošta, zastávky MHD, zdravotnícke zariadenie ...

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie