PREDANÉ - BOSEN | Slnečný rekreačný dom v tichom prostredí Malých Karpát, Svätý Jur - 1598m2

Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Svätý Jur

Bosen Group Vám ponúka na predaj rekreačný dom na úpätí Malých Karpát s krásnym výhľadom v obci Svätý Jur na ulici Pri peci.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA:

Poschodie: https://my.matterport.com/show/?m=bymQHRtMhvA

Suterén: https://my.matterport.com/show/?m=mpW54EZW9Zp

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=LipX8qUzf0Y

DOM: Je momentálne využívaný na rekreačné účely. Dom je možné zmeniť na plnohodnotný celoročné obývateľný dom. Stavba je zkolaudovaná ako Rodinný dom. Je dvojposchodový, pozostáva z prízemia a poschodia, pričom obe sú prístupné ako z vnútra tak aj z vonku. Prízemie sa skladá z 5 miestností a je momentálne využívané ako pivnica. Na poschodí sa nachádza zimná záhrada, vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba s biliardovým stolom, spálňa, balkón s krásnym výhľadom a kúpeľňa spojená s toaletou. Dom je napojený na alarm, má domácu vodáreň napojenú na kopanú studňu, bojler, septik a je pripojený na elektriku.

POZEMOK: Je mierne svahovitý a jeho celková rozloha je 1598m2. Orientovaný je na juh. Pozemok je kompletne upravený kamennými chodníkmi a múrikmi. Nachádza sa tam murovaný záhradný gril, altánok a záhradný domček na náradie. K domu vedie spevnená celoročne udržiavaná cesta.

LOKALITA: Obec Svätý Jur sa nachádza na úpätí Malých Karpát s krásnymi výhľadmi, možnosťami na turistiku a množstvo športových aktivít. Je vzdialená približne 17 kilometrov od Bratislavy a iba 6 kilometrov od Pezinka.

CENA: 385.000€

REALITNÝ MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie