PREDANÉ - Majestátny 6 izbový rodinný dom v peknom prostredí obce Šenkvice

Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Šenkvice
Plocha: 200 m²
Plocha pozemku: 1111 m²

Popis
Trojpodlažný 6 izbový rodinný dom na 11 árovom pozemku s podpivničeným záhradným domčekom v pokojnom prostredí obce Šenkvice na predaj. Dom bol postavený na prelome milénia z tehly. Je kompletne zateplený a rozprestiera sa na pozemku o rozmeroch 14 m šírka a 78 m dĺžka. Vďaka vstavanej garáži (15,4 m2) sa dostanete v každom počasí suchou nohou do domu. Súčasťou pozemku je aj záhradný domček so zastavanou plochou 82 m2, ktorý je celý podpivničený. Pozemok ma mierne klesajúci sklon ale o to krajší výhľad na okolie.

Dispozícia:
1. Podlažie disponuje predsieňou, toaletou so sprchovým kútom, hosťovskou izbou, vstupom do garáže a veľkým presvetleným priestorom tvoriacim obývačku, jedáleň a kuchyňu s komorou. V chladných zimných večeroch vás zahreje krb nachádzajúci sa obývačke, z ktorej je aj vchod na balkón.
2. Podlažie sa skladá z chodby, štyroch izieb, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a samostatným WC. Tieto štyri izby tvorí spálňa prepojená veľkým balkónom s priestranným šatníkom. Dve veľké pracovne z toho jedna disponuje galériou obloženou dreveným obkladom. Na tejto galérií sa nachádza knižnica a prejdeme cez ňu do podkrovia. Z balkóna na druhom podlaží je najkrajší výhľad na okolie Šenkvíc.

Pivnica ktorá tvorí celé spodné podlažie sa skladá z kotolne, kúpeľne s práčovňou a WC, komory a otvorenej miestnosti cez ktorú vedie východ do záhrady.
Na konci pozemku sa nachádza záhradný domček pozostávajúci z chodby, veľkej spoločenskej miestnosti s kuchynkou, dielne a kúpeľne. Pod celým záhradným domčekom sa nachádza pivnica ktorá slúžila na skladovanie vína alebo sezónnych plodín.

IS: elektrika 220/380, obecný vodovod, plyn, studňa, odpad septik.

V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, reštaurácie, potraviny, kaviareň, fitnescentrum. Obec ma skvelé dopravné vlakové aj autobusové napojenie na mestá Bratislava a Trnava a napojenie na diaľnicu.

Vzdialenosť od miest: Modra 5 km, Pezinok 6 km, Senec 13 km, Bratislava 25 km, Trnava 25 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie