PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 116 m2, Bojnice

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Bojnice
Plocha: 116 m²

Ponúkame na predaj výnimočný 3 izbový apartmán 116 m2, s kompletným zariadením v rezidenčnom objekte „ KONDOMÍNIUM BOJNICE“, v tesnej blízkosti historického centra Bojníc, s nádherným výhľadom na Prievidzu a Bojnický zámok, v blízkosti prírody. Situovaný je v terasovitej vile, v pokojnom a bezpečnom prostredí, so vstupom od Hornoulickej a Pribinovej ulice.
Kolaudácia objektu bola v roku 2010.

Podlahová plocha apartmánu s pivnicou je 116 m2, k tomu terasa vo výmere 80m2, balkón 8 m2, spoločný pozemok s detským ihriskom a oddychovou zónou.
Dispozícia:
Z chodby je vstup do detskej izby orientovanej na severo - západ do tichej ulice, priestrannej kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a WC, samostatnej toalety, obývacej izby a kuchyne.
Kuchyňa má uzatvorenú komoru, v kuchynskej linke vstavané spotrebiče: rúru na pečenie, varnú dosku, digestor s vývodom, umývačku riadu, samostatnú chladničku, práčku, kávovar. Kuchyňa má svoj balkón 8 m2, ktorý môže slúžiť na príjemné posedenie pri káve s pohľadom na Bojnický zámok.
Obývačka s drevenými parketami, s efektným presklením z dvoch strán, jedálenskou časťou a kompletným zariadením štýlovým nábytkom má výstup na terasu 80 m2. Juhozápadná orientácia zaručuje celodenné preslnenie interiéru a krásne výhľady na Bojnice, Prievidzu, pohorie Vtáčnik a tiež Bojnický zámok.

V cene je zahrnuté kompletné zariadenie a vybavenie apartmánu:
Apartmánový byt má hliníkové okná, drevené interiérové žalúzie, zasúvacie presklené dvere na terasu aj balkón, podlahové kúrenie, bezpečnostné dvere, samostatný kondenzačný kotol značky Wolf, drevené parkety v izbách, dizajnovú keramickú dlažbu v chodbe, kuchyni, kúpeľni a toalete.
K apartmánu prináleží pivnica 3 m2 a dajú sa prikúpiť 2 uzamykateľná garážové státia prístupné z Pribinovej ulice o výmere 18 m2, v cene 26.000,- EUR / 1 státie.

VÝHODY A JEDINEČNOSŤ: tiché a bezpečné prostredie, rozsiahla terasa bytu, architektúra a kvalitné materiály, okrajová ulica v Bojniciach v blízkosti lesa, spoločná správa a údržba areálu pre bezstarostné bývanie, bývanie v Bojniciach - najžiadanejšia lokalita Hornej Nitry, kompletná infraštruktúra kúpeľného historického mesta, vnútorné parkovacie garážové státie, štruktúrovaná kabeláž na internet a TV.

V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku neváhajte kontaktovať makléra ponuky.
Okrem kompletného právneho servisu Vám zabezpečíme aj bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme Vám tak splniť si sen o Vašom novom domove.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie