PREDANÉ - Predaj domu 150 m2, Mokrý Háj

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Mokrý Háj

Realitná kancelária RE/MAX ponúka útulný dom v obci Mokrý Háj s pozemkom o rozlohe 842m2. Zastavaná plocha domu je 179m2, hospodárska budova 51m2. Dom prešiel rozsiahlou kompletnou rekonštrukciou.
Obec Mokrý Háj je v podstate jedna dlhá rozvetvená ulica v tichej doline, len 4km od okresného mesta Skalice, kde majú pre svoje záhrady asi dosť závlahy.
Na tejto hlavnej ulici stojí dom na predaj. Má veľkú čistú trávnatú záhradu vhodnú na čokoľvek. Vchod do domu je až za kovanou štýlovou bránou, nie z ulice. Na chodbe sú dvere do detskej izby, spálne, kuchyne a vstup na ďalšiu chodbu ktorá konči samostatným WC, veľkou kúpeľňou a zadným východom domu. Stavba pokračuje technickou miestnosťou vchodom z dvora, ktorú na 3D prehliadke neuvidíte ale na fotografii áno. Všetky obývateľné miestnosti majú nadštandardnú veľkosť pre náročných na priestor.
Vykurovanie a teplá voda je riešené plynom i s možnosťou tuhého paliva. V obývačke sú ešte krbové kachle tiež na tuhé palivo. Pozemok má vlastnú studňu s úžitkovou vodou, krytú pod terasou domu. Na záhrade je aj bočný východ bránkou do vedľajšej uličky ktorá vedie na futbalový štadión. Kultúra, šport, obchod, škôlka, hostinec, búdy, všetko do 3min. chôdze.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie