PREDANÉ - BOSEN | Prenájom 4 izbového domu, Horský Park - Staré Mesto, Nekrasovova, 180 m2

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava I
Obec:

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 4 izbový dom, v radovej zástavbe na Nekrasovovej ulici pri Horskom parku.

DOM: Výmera domu je okolo 180 m2 + záhrada, má 3 podlažia z ktorých najvyššie pozostáva z 3 nepriechodných izieb dvoch kúpeľní s wc a šatníka. Na 1NP sa nachádza obývačka s krbom a východom do záhrady, kuchyňa, samostatné wc a vstupná chodba. Suterén slúži ako úložný priestor technické zázemie a práčovňa.

ZARIADENIE: Prenajíma BEZ ZARIADENIA so zabudovanou kuchynskou linkou, vstavanými skriňami a kúpeľňami.

LOKALITA: Vynikajúca tichá lokalita s výborným vzduchom len 2 min od Horského parku. Výborná dostupnosť do všetkých častí mesta, rýchle napojenie na diaľnicu D2 a Pražská. V okolí sú výborné školy ako Cambridge International School či ZŠ Hlboká. Ďalšia občianska vybavenosť zahŕňa - Športový areál patrónka, Slavín, potraviny Yeme a Kaufland Patrónka.

NÁZOR ARCHITEKTA: Nadštandardné bývanie v jednej z najlepších lokalít v Bratislave. Dom je po kompletnej rekonštrukcií, s použitými kvalitnými materiálmy obkladov v nerušivých pieskových farbách. Prevedenie toaliet, kuchyne so vstavanými spotrebičmi aj vstavaného nábytku je vo vysokom štandarde. Zvýšené stropy a vyššie interiérové dvere umocňujú dobrý pocit z priestoru. Orientácia domu do kľudnej mestskej záhrady zaručuje súkromie a príjemnú klímu v celom dome počas celého roka.

CENA: 2300 EUR + 280 EUR energie

K cene bude pripočítaný vratný depozit a provízia realitnej kancelárie.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie