PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 68 m2, Bratislava - Podunajské Biskupice

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 68 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj priestranný 3-izbový byt ( 68 m2) s loggiou( 4 m2 ) na 4/4 poschodí, vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, a rýchlim napojením na všetky dopravné tepny.

Moderný byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome bez výťahu na Latorickej ulici –BA –Podunajské Biskupice. V rámci rekonštrukcie obytného domu bola okrem zateplenia vymenená strešná izolácia, zateplené pivničné priestory, brána na čip, nové maľovky a stierky.

Výhodou sú taktiež vchody z oboch strán domu.


Byt je vzdušný, orientovaný na dve svetové strany J/V, S/Z. Jeho dispozičné riešenie z neho robí byt ideálny pre rodinu, ktorá sa má kde stretnúť a súčasne zabezpečuje súkromie. Samostatné WC, kúpeľňa s priestranným sprchovacím kútom.

V byte boli použité kvalitné materiály a je kompletne zrekonštruovaný: plastové okná so sieťkami ,proti hmyzu, elektrické rozvody, jadro , plávajúce podlahy, dlažba, keramický obklad v kúpeľni a WC, v každej izbe sú kvalitné interiérové dvere a zárubne .

Loggia je ako stvorená pre pestovanie kvetov, posedenie pri kávičke. .Izby sú priestranné a svetlé. Kuchyňa na mieru s chladničkou. V spálni sa nachádza zabudovaná šatníková zostava. V predsieni je roll-door.

Mesačné náklady na byt do 180eur/pre 2 osoby . Byt disponuje pivničnou kobkou ( 4m2 ) .Veľkou výhodou je vždy voľné parkovanie pred obytným domom.

V okolí domu je kompletná občianska vybavenosť, nákupné centrum HRON len 1 minúta pešo, škola, škôlky, obchody, fitness centrá, knižnice, zdravotné stredisko Bebravská, , banky, pošta, zastávka MHD, ihriská pre deti aj na šport, priestor na venčenie psov, hrádza pri Malom Dunaji, po ktorej sa dá bezpečne dostať až na “veľkú” hrádzu vedúcu kilometre pozdĺž Dunaja, prípadne opačným smerom do centra mesta. V blízkosti je tiež vlaková stanica .

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať ešte dnes. Obhliadky realizujem aj cez víkend.
.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie