PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 67 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 67 m²

Ponúkame na predaj veľmi príjemný väčší 2-izb. byt v Ružinove, ul. Čmelíkova. Virtuálna obhliadka tu: https://rb.gy/57nzjo

Posch. 4/8, výmera: 62,09m2 plus nový balkón o výmere 3,31m2, k dispozícii murovaná komora s oknom na medziposchodí o výmere 1,2m2, orientácia bytu: kuchyňa na východ, obidve izby na západ s výhľadom na zeleň.

Dispozičné riešenie bytu: obývačka, z ktorej je plynulý prechod bez dverí do kuchyne, WC je spojené s kúpeľňou, v ktorej je sprchovací kút, z obývačky sa vchádza do priestrannej spálne so vstupom na balkón.

Posledná rekonštrukcia bytu: 2015, plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, laminátové parkety v kombinácii s keramickou dlažbou, stropy sú obložené polystyrenovými kazetami, steny sú čiastočne otapetované, vstupné dvere sú odhlučnené, elektriku prerábal pôvodný majiteľ, radiátory kvalitné liatinové s digitálnymi meračmi tepla.

Byt sa predáva zariadený.

Vybavenie bytu: vkusná KL, sympatický štvorcový barový pult na konzumáciu jedál so štyrmi stoličkami, zabudovaná mikrovlnka a elektrická rúra, sklokeramická varná doska, potravinová skriňa, v obývačke sedačka, konferenčný stolík a komoda, veľké zrkadlo, v spálni spálňová skriňa, dvojpoteľ s koženou zástenou, nočné stolíky, komoda, v kúpeľni umývadlo so skrinkou, kúpeľňová skrinka a automatická práčka, lustre a lampy viď. fotografie priložené k inzerátu.

Bytový dom: zateplený, nové brány a poštové schránky, nová strecha, nové balkóny, nový výťah, stúpačkové rozvody menené.
Iné: mesačný zálohový predpis na 1 osobu je cca 120,- eur vrátane fondu opráv (53,- eur) plus elektrika, plyn je zablendovaný, internet v byte nie je, v budove je zavedená optika (UPC, Telecom), list vlastníctva je bez tiarch.

V suteréne domu je spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov, kočíkov - kočikáreň.

Výborná občianska vybavenosť, v blízkosti školy, Billa, Lidl, OC Avion, banky, pošta, detské ihriská, zastávky MHD, Ružinovská nemocnica s poliklinikou, lekáreň, rýchla dostupnosť do mesta a rýchle napojenie von z mesta cez obchvat.

Veľa zelene v okolí. Kľudná a tichá lokalita, kde máte všetko "po ruke".

Tešíme sa na obhladky.

Pomôžeme Vám aj s vybavením úveru.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie