PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 52 m2, Banská Bystrica

Typ: dvojizbový byt
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 52 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt na prvom poschodí bytového domu na Lipovej ulici č. 10 v Banskej Bystrici - Podlaviciach.
Virtuálna prehliadka tu: https://wonderful360world.eu/virtualtour_01/rojik/bb/index.html
Byt sa predáva aj s podielom na pozemku pod bytovým domom.
BYT:
Výmera bytu je 52,87 m2 vrátane pivnice 1,4 m2.
Byt je šikovne prerobený na 3 izbový a obsahuje: priestrannú vstupnú halu, spojené wc s kúpeľňou so sprchovým kútom, kuchyňu spojenú s obývacou izbou, spálňu a menšiu pracovňu, resp. detskú izbu.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: zmenená dispozícia, el. rozvody, kuchynská linka, znížené stropy, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, komplet prerobená kúpelňa, vynovená loggia.
Internet - Optika od T-comu, používa sa aj na TV.
Byt je orientovaný na Juh - obývačka s kuchyňou a na Sever - pracovňa so spálňou.
Aktuálny zálohový predpis za byt správcovi (SBD BB) je pre tri osoby 148,66 eur/mesačne, vrátane fondu opráv. Preddavky na elektriku sú 37 eur mesačne. Internet spoločne s TV 20 eur mesačne. Plyn je v stupačke, ale v byte sa nepoužíva.

DOM:
Deväťposchodový zateplený (v roku 2022) panelový bytový dom s výťahom a zrekonštruovanými spoločnými priestormi.
Pekný udržiavaný bytový dom vo výbornej kondícii. V bytovom dome už boli vymenené zvislé a vodorovné rozvody súv a túv a odpadu. Parkovanie je verejné pred bytovým domom. Investície v najbližšej dobe nie sú plánované.

LOKALITA:
Tichá vyhľadávaná lokalita v Podlaviciach, s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti lyžiarskeho strediska Králiky, nemocnice, vysokej, základnej aj materskej školy a všetkého čo pre život potrebujete.
Z Podlavíc je veľmi dobrá dostupnosť do centra mesta prostredníctvom MHD, autom, ale aj peši. Lyžiarske stredisko Králiky je doslova na skok, čo dáva možnosť využiť byt za účelom prenájmu.

CENA:
139.900 € vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie RE/MAX s garanciou kvality ISO 17024.
Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s čo najnižším úrokom.

Vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšej ponuke záujemcu.

Teším sa na obhliadku s Vami.

POZOR ODMENA!!! Odmenu vo výške 200 eur, ponúkame každému kto nám dá TIP na predaj nehnuteľnosti. Odmena je platná v prípade, že sa obchod podarí zrealizovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie