PREDANÉ - ***REZERVOVANÉ*** 3-izbový byt na Družbe v Trnave

Typ: trojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 72 m²

Ponúkam Vám na predaj pekný 3 izbový byt v Trnave na sídlisku Družba. V tomto byte sa bude výborne bývať rodine, ktorá chce naplno využívať potenciál mestského bývania a má rada všetko poruke. Byt stojí na mieste, z ktorého je všade blízko. Do 5 minút pešo sa nachádzajú supermarkety Kaufland, LIDL i Tesco a viac menších obchodíkov s potravinárskym a nepotravinárskym sortimentom. Cez cestu sa nachádza poliklinika s množstvom odborných lekárov i viacero lekární. Sociálna poisťovňa, daňový úrad, polícia, i krajský úrad sa nachádzajú blízko. Ak máte deti, tak im určite vyberiete z neďaleko stojacich troch materských škôl, základná škola je asi 5 minút pešo. Ak máte chuť na kultúru, zábavu, nakupovanie a šport, tak Vás uspokojí Cityaréna, ktorá je neďaleko a všetko toto poskytuje. Do mesta sa kľudnou chôdzou dostanete asi o 10 minút. V prípade potreby môžete využiť autobusovú dopravu, ktorej zastávka je asi 50 metrov od vchodu.
Byt sa nachádza vo vchode, ktorý je kľudný, susedia si vychádzajú dobre.
Dom je zateplený, vchod zrekonštruovaný, výťah je vymenený, domáci vrátnik a zámok na vchodových dverách je tiež nový. Vchod je udržiavaný, pravidelne ho upratuje firma.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Rozloha bytu je 71,68 m2, nachádza sa na zvýšenom prízemí s veľkou loggiou s rozlohou 5,52 m2. Všetky izby sú nepriechodné.

Plocha: úžitková 71,68m2 .Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 153 990 € vrátane kompletného právneho servisu a poplatkov súvisiacich s prepisom a predajom nehnuteľnosti. Financovanie zabezpečíme v prípade potreby tiež bezplatne priamo my.
Výmera jednotlivých miestností v m2:
obývačka - 19,76
izba - 12,77
izba - 11,72
kuchyňa - 6,86
chodba - 9,26
kúpeľňa - 3,19
WC - 1,32
loggia - 5,52

pivnica 2x

Popis bytu:

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V celom byte boli vymenené okná za plastové, minulý rok bol robený ich servis vrátane výmeny všetkých kľučiek a sietí.

Vo vstupnej chodbe, v kúpeľni a na WC je dlažba, v izbách parkety a plávajúca podlaha.
V kuchyni bola menená plechová linka za drevenú a bola dorobená veľká potravinová skriňa, nedávno bol vyregulovaný odpad. Kombinovaný sporák je nový, ešte v záruke, vymenený prívod plynu za najnovší bezpečnostný typ. Pred dvomi rokmi bol menený digestor.
V detskej izbe je veľká vstavaná skriňa a na okne vonkajšia roleta.
V obývačke je zabudovaná klimatizácia, ktorá je vyvedená na loggiu. Tá je zasklená a vymurovaná tak, aby do nej nefúkalo.
WC bolo menené.
Vchodové dvere sú bezpečnostné Sherlock.
K bytu je jedna pivničná kója a jedna murovaná pivnica, vedľa bytu je zabezpečený úložný priestor v podobne plechovej skrine.
Byt predávam čiastočne zariadený.


Cena je vrátane servisu a poplatkov za poplatkov súvisiacich s prepisom a predajom nehnuteľnosti. Pomôžeme Vám aj so sprostredkovaním financovania v pripade, že budete mať záujem byt financovať hypotekárnym úverom.

Obhliadku si s nami dohodnite na tel. 0905 499 686 alebo mailom na lojdlova-ZVNC-dobrereality.sk

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie