Moderný rodinný domček v Skalici na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
165 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Skalica
Plocha: 65 m²
Plocha pozemku: 255 m²
Realitný maklér:


Popis
Ponúkame moderný rodinný domček v tichej časti mesta Skalica na predaj. Dom pozostáva z krytej presklenej vstupnej chodby. Dostanete sa ňou do veľkej miestnosti, pripravenej na vytvorenie kuchyne a obývačky. Z tejto izby sa dá prejsť do dvoch ďalších priestranných izieb, jedna je napravo, druhá naľavo. Veľká kúpeľňa so sprchovým kútom sa nachádza za jednou z izieb, je v nej elektrický kotol aj bojler. Dom je po kompletnej rekonštrukcií, v rámci ktorej bola urobená liata podlaha, položená laminátová podlaha, omietky, okná, dvere, sadrokartónové stropy, zateplenie, nové drevené strešné krovy a strešná krytina. V interiéri sú nové kachle pripojené na vyvložkovaný komín. Vykurovanie je riešené moderným smart systémom vďaka tepelnému čerpadlu. V každej miestnosti je zónové ovládanie ohrevu prostredníctvom dotykového panelu. V dome je tiež kamerový systém, optický internet má prípojku v každej izbe. Menší dvor je vhodný na vytvorenie oddychovej zóny, altánku, výsadby či bazénu.
Okresné mesto Skalica disponuje plnou občianskou vybavenosťou, materskými, základnými aj strednými školami. V meste je nemocnica s poliklinikou. Skalica má vlakovú aj autobusovú stanicu, tiež mestskú hromadnú dopravu. Okrem početných športovísk sa tu nachádza aj vyhľadávaný golfový rezort. Skalica ponúka niekoľko možností aj pre cyklistov (napojenie na Záhorácku cyklomagistrálu, cyklotrasu pozdĺž Baťovho kanálu na Morave).
V blízkosti je tiež chatová a rekreačná oblasť Zlatnícka dolina s kúpaliskom, občerstveniami a turistickými trasami po Bielych Karpatoch. Možnosť pobytu v prírode ponúka tiež Baťov kanál, skalické vinohrady či skalické rybníky. Trnava je vzdialená 65 km a Bratislava je len 90 km. Hraničný priechod do ČR Holíč - Hodonín je vzdialený 15 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie