PREDANÉ - VINOHRADNÍCKA CHATA NA ZÁHORÍ NEĎALEKO SKALICE NA PREDAJ

Typ: chalupa
Okres: Skalica
Obec: Popudinské Močidľany
Plocha: 65 m²
Plocha pozemku: 1676 m²

Popis
Ponúkame dvojpodlažnú chatu vo vinohradníckej oblasti neďaleko Skalice. Chata pozostáva z dvoch izieb a klenbeného tehlového sklepu. Na jednej strane chaty sa nachádza priestranná miestnosť na oddych s krbom, na druhej strane je klenbená chodba tzv. šija, ktorá vedie do tehlového sklepu. Toto miesto je ideálne na uskladnenie, prípadne spracovanie vína. Do chaty je privedená elektrina. Pozemok o celkovej rozlohe 1676 m2 ponúka široké možnosti využitia. Okrem vinohradníckej činnosti možno toto miesto využiť aj na oddych, relax, prípadne dlhodobejšie pobyty. V štyroch radách sa nachádza vyše 300 hláv viniča odrôd Modrý Portugal, Veltlín, Tramín, Mȕller či Iršai.
Popudinské Močidlany sa nachádzajú 5 km od mesta Holíč a 10 km od okresného mesta Skalica. Obec má MŠ, ZŠ, všeobecného aj odborného lekára.
Záhorie ponúka bohaté možnosti turisticky, cykloturistiky a agroturistiky. V tomto regióne je rozšírená a obľúbená vinohradnícka tradícia. Známa ja Skalická vínna cesta, dni otvorených búd či ochutnávky vín v okolitých obciach. Mesto Holíč so svojím barokovým kaštieľom, či historické centrum Skalice sú ideálne na aktívny oddych v meste. Neďaleké rekreačné strediská - Zlatnícku dolinu, Gazárku či Adamovské jazerá je možno využiť na rybolov alebo kúpanie.
Hraničný priechod do ČR Holíč-Hodonín je vzdialený 10 km, diaľničný privádzač z D1 Kúty je 25 km. Trnava je vzdialená 60 km, Trenčín 80 km a Bratislava 90 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie