PREDANÉ - Na predaj zrekonštruovaný 1 izbový byt v blízkosti železničnej stanice v Nových Zámkoch.

Typ: jednoizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 40 m²

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený, pekný 1 izbový byt na ulici T.G.Masaryka v Nových Zámkoch. Byt sa nachádza na 7 poschodí bytového domu, ktorý disponuje novým výťahom, novou fasádou a slušnými spoločnými priestormi. Ponúka 40 m2 podlahovej plochy, ktorá pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, čiastočne oddelenej toalety, kuchyne s jedálňou a 1 priestrannej izby (+murovaná pivnica). Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou začiatkom roku 2018 a je bez investícií, vhodný k okamžitému nasťahovaniu. V bezprostrednom okolí sa nachádza vlaková, autobusová stanica, všetka občianska vybavenosť, dostatok parkovacích miest a centrum mesta je v pešej dostupnosti. Cena je 69900.-euro vrátane kompletného právneho servisu. V prípade vážneho záujmu je dohoda na cene možná. Byt je voľný, vhodný k okamžitému nasťahovaniu. Obhliadku odporúčam a môžete si ju dohodnúť u makléra Mgr.Štefan Danis, kontakt 0904835757.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie