PREDANÉ - Predaj domu 113 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava III
Obec:

Uprednostňujete rodinný dom pred bytom? Chcete bývať v meste ale zároveň nezažívať jeho každodenný ruch? Chcete mať dom priamo v Bratislave? Páčia sa Vám výnimočné nehnuteľnosti? A čo by ste povedali na to, že presne takýto rodinný dom má výbornú dostupnosť až do centra Bratislavy? Takéto niečo máte pred sebou.

RE/MAX Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj výborný rodinný dom priamo v Bratislave na Pezinskej ulici v mestskej časti Nové Mesto. Tento dom je veľmi špeciálny nakoľko priamo pred domom sú rozsiahle vinice, kde Vám nikto nič nepostaví a bývať budete s úchvatnou atmosférou.

RODINNÝ DOM
Moderná 4izbová drevostavba sendvičového typu z roku 2006 je postavená na betónovom základe podľa vzoru fínskej architektúry a domy takéhoto typu majú príznačný názov Perla. Je perfektne moderný a nový majiteľ, po výmene nábytku podľa svojich predstáv, môže mať domov, ktorý mu budú známi závidieť. Dom má zastavanú plochu 113m2 a pozostáva zo 4 priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, samostatného WC, predsiene a chodby. Dom má aj podkrovie, do ktorého je možný prístup po padacích schodíkoch. Podkrovie je možné aj zobytniť, momentálne slúži ako skladovací priestor. V prednej časti domu sa nachádza obývačka a kuchyňa a z oboch miestností sa dá výjsť na terasu, ktorú súčasní majitelia aktívne využívajú. V dome je zavedené podlahové kúrenie a má prívlastok pasívny, nakoľko sú tu veľmi nízke mesačné náklady - do 100€ mesačne. V inzeráte je aj 3D obhliadka nehnuteľnosti, takže sa môžete pozrieť na tento skvelý dom aj z pohodlia doterajšieho domova.

POZEMOK
Rodinný dom stojí na pozemku o výmere veľkorysých 723m2. Takýto veľký pozemok je v Bratislave veľmi zriedkavý. Okrem rodinného domu sa na ňom nachádza aj garáž o výmere 40m2, a je situovaná v zadnej časti pozemku a je podpivničená. Vstupná brána sa otvára dovnútra a priamo za ňou je spevnený povrch na odparkovanie auta, ak je garáž buď obsadená alebo využívaná na iné účely. Pozemok má podlhovastý tvar, je široký 14m a dlhý 52m. Časť pozemku za domom je momentálne využívaná ako záhrada na pestovanie. Ak však nie ste zrovna záhradkár, viete si tu spraviť bazén alebo trampolínu a záhradu využívať skôr na oddych. Prístup k pozemku je po spevnenej asfaltovej vozovke.

LOKALITA
Perlou nie je len ponúkaný rodinný dom ale určite aj jeho perfektná a bezkonkurenčná lokalita v rámci Bratislavy. Priamo pred domom sa rozťahujú vinice a môžete si byť istý, že nikto Vám pred domom nebude v budúcnosti nič stavať. Takže či už ste bežec, turista, alebo len obľubujete prechádzky, využijete všetko čo dokáže okolie rodinného domu ponúknuť. Tento dom je posledným domom na ulici, nebudú Vám teda popred chodiť žiadne autá a ani sa nemusíte obávať, že večer po práci už nezaparkujete. Veľkou výhodou je aj fakt, že trvá len 2 minúty dostať sa na zastávku električky, ktorá Vás priamo bez prestupov dostane až do centra mesta. Doslova sa dá povedať že tento dom je ako na dedine a pritom je v hlavnom meste. Okolie domu si môžete pozrieť aj na záberoch z dronu vo videoobhliadke.

CENA
Rodinný dom ako ten na Pezinskej sa nedostane na inzertné portály tak často. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného realitného a právneho servisu realitnej kancelárie RE/MAX. Vieme Vám poskytnúť aj finančné služby nášho hypotekárneho špecialistu a pomôžeme Vám splniť si Váš sen o bývaní.

Veľmi sa teším na obhliadky na tejto nehnuteľnosti, dovoľte mi Vás na jednu pozvať a presvedčte sa sami o výnimočnosti tejto ponuky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie