PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 49 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 49 m²

RE/MAX ponúka na predaj 2-izbový byt na 3. poschodí zo 4 v malom panelovom zateplenom dome hneď vedľa lesa na začiatku Petržalky v časti Ovsište, ktorý obklopuje dostihovú dráhu a patrí k najkrajším miestam na prechádzky v meste.


✅ Umiestnenie bytového domu v tichu, na hranici lesíka pri dostihovej dráhe, s množstvom parkovacích miest v okolí a s perfektnou dostupnosťou na zastávku Ovsištské námestie
✅ Malý bytový dom, nízke prevádzkové náklady
✅ Bezpečnostné dvere a plastové okná, ktoré ušetria náklady pri rekonštrukcii

Pre 3D obhliadku si skopírujte nasledovný odkaz do vášho prehliadača:

https://my.matterport.com/show/?m=7wPJpwT6YKk

Byt je takmer v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu. No nájdete v ňom vymenené plastové okná aj so sieťkami (2012) a bezpečnostné dvere (2014), čo vám ušetrí par tisíc eur pri rekonštrukcii. Celková podlahová plocha je cca 49m2, orientácia miestností je na východ na stromy a detské ihrisko.

Náklady na bývanie sú nízke, bytový dom zateplený, vstupné brány a schránky vymenené, s elektronickým vrátnikom.

Lokalita: Najlepšia lokalita v Petržalke. Hneď vedľa vchodu je hranica lesa, bytový dom je ďalej od hlavnej cesty v úplnom tichu a zároveň kúsok (250m) od zastávky Ovsištské nám, kde sa nachádzajú služby a potraviny. Parkovanie v okolí je paradoxne BEZPRPOBLÉMOVÉ s množstvom parkovacích plôch a dokonca aj priamo pred vchodom. Dostupnosť do centra mesta je rýchlejšia ako z akejkoľvek inej mestskej časti. Neďaleko na druhej strane lesa sa nachádza aj novopostavený bajkpark.

Náš názor:

Keď už kupovať, tak niečo špeciálne a tento byt takým presne je. Výnimočné miesto, malý bytový dom, rozumná cena vzhľadom na súčasný vývoj na trhu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie