PREDANÉ - 1,5 izbový byt na Miletičovej ulici na predaj

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 1,5izbový byt s rozlohou 39,73m2, pivnica laťovaná 1,06m2 a lodžia 6,03m2 po celej dĺžke bytu. Orientovaný je smerom na Východnú stranu. Byt prešiel v roku 2014 výraznou rekonštrukciou. Vymenené boli rozvody elektriny, rozvod FTP káblov, nové rozvody plynu, vody a odpadu v kuchyni a nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Kúpeľňa prešla rekonštrukciou v r. 2010. Vstupné dvere v r. 2014 zn. Sherlock, ostatné dvere pôvodné repasované. Okná plastové s dvojitým zasklením a žalúziami.
Kúrenie je cez oceľové radiátory s termostatickými hlavicami a bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu. Ohrev teplej vody je cez prietokový plynový ohrievač, s každoročnou revíziou.
Vybavenie 2x vstavaná skriňa, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Na podlahe v predsieni je keramická dlažba, rovnako aj v kúpeľni s WC a izby sú s drevenými parketami.
Napojený je na všetky siete: elektrina, voda, kanalizácia, plyn, optokábel.
Byt sa predáva BEZ hnuteľných vecí (gauč, stolík, posteľ s matracom, TV stena + TV, práčka, chladnička). V prípade záujmu je možnosť odkúpenia/dohody.
V byte je momentálne nájomníčka, ktorá je ochotná pokračovať ďalej v nájme.
Platby za byt sú:Elektrina zúčtovacie obdobie: 5.10.2021-4.10.2022 = 144 EUR/rokPlyn zúčtovacie obdobie: 5.3.2021-2.3.2022 = 141 EUR/rokZálohové platby byt od 1.6.2022 = 97,21 EUR/mesiac
Bytový dom prešiel rekonštrukciou v r. 2010, zateplenie, interiérovými úpravami, strecha a 2x výťahy. BD je 14 podlažný skeletový s výplňovým murivom alebo betónovými medzibytovými priečkami. Strecha je pochôdzna s prístupom pre obyvateľov domu a je odtiaľ pekný výhľad.
BD má výbornú polohu vzhľadom k centru mesta a zároveň dostupná vzdialenosť na všetky druhy spojov MHD ako električka, trolejbus, či autobus. V tesnej blízkosti sa nachádza najznámejšie trhovisko Miletičova. V pešej dostupnosti je nákupné centrum Centrál, 15min pešo sa nachádza Štrkovecké jazero, atď...

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie