Slnečný vinohrad so záhradou v Holíči na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
28 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Skalica
Obec: Holíč
Plocha: 950 m²
Realitný maklér:


Popis
Ponúkame Vám na predaj slnečný vinohrad s rozľahlou záhradou v Holíči. Tento pozemok s krásnym výhľadom sa nachádza v tichej záhradkárskej oblasti, blízko lesa v prírode. Pozemok je mierne svahovitý. Na liste vlastníctva je vedený ako orná pôda, vinica a záhrada, nachádza sa tu aj murovaná pivnica s komínom. Na vrchnom podlaží je osadená unimobunka. Pozemok je vhodný na výstavbu záhradnej chatky, oddych, prípadne vinohradníctvo či záhradku. Elektrická prípojka je v dosahu 100 metrov. Je prístupný spevnenou cestou z oboch strán a možno ho rozdeliť na dva pozemky.
Mesto Holíč, nachádzajúce sa v tesnej blízkosti, ponúka plnú občiansku vybavenosť, ZŠ, MŠ aj stredné školy. Je tu tiež niekoľko športovísk, futbalové a volejbalové ihriská aj kryté tenisové kurty. Mesto Holíč je turisticky atraktívne aj svojimi historickými objektami-barokovým zámkom, veterným mlynom či pravekými megalitami.
V neďalekej Skalici možno navštíviť románsku rotundu sv. Juraja, kalváriu či historické centrum. V blízkosti je rekreačná oblasť Zlatnícka dolina, Baťov kanál či Adamovské jazerá. Na okraji mesta tečie rieka Morava, pozdĺž ktorej vedie Záhorácka cyklomagistrála, z ktorej možno vyraziť aj na južnú Moravu. Bratislava je vzdialená len 80 kilometrov, Trnava 65 kilometrov. V tesnej blízkosti mesta Holíč je hraničný priechod do ČR Holíč - Hodonín.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie