PREDANÉ - Ihneď obývateľný vidiecky domček v podunajskej vinárskej dedinke Moča

Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Moča
Plocha: 100 m²
Plocha pozemku: 747 m²

Popis
Tento útulne zrekonštruovaný domček sa nachádza v kľudnej časti podunajskej dedinky Moča.

Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 747 m2. Má 3 izby, kuchynku a priestrannú kúpeľňu. Je to typický podlhovastý vidiecky domček s uzavretou verandou, kde sa súčasne nachádza kuchyňa s jedálňou. 2 stredné izby sú prechodné. Kúrenie je plynovými gamatkami. V dome je zavedená obecná voda, plyn a elektrika.

Oproti domu sa nachádza letná kuchynka so špajzou v pôvodnom stave. Dom pokračuje prístavbou, kde je garáž a ďalšie úložné priestory.
V zadnej časti pozemku je ukrytá klenbová vínna pivnica a oplotená časť s hospodárskymi budovami.

Domček sa nachádza vo vedľajšej slepej uličke, len cca 500 m od centra a 1 km od brehu Dunaja.

Obec je vybavená kompletnou občianskou vybavenosťou a je známa produkciou skvelého vína, keďže miestne podmienky hodujú pestovaniu hrozna a iných teplomilných rastlín.

Na trávenie voľného času ponúkajú skvelé možnosti neďaleké štrkové pláže rieky Dunaj a medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, vedúca priamo popri rieke. Wellness a termálne kúpalisko Patince sa nachádza len 10 km od obce, ako aj najväčšie termálne kúpalisko Vadaš v meste Štúrovo, ktoré hraničí s historickým maďarským mestom Ostrihom. Na ďalšie výlety sa dá ísť do hlavného mesta Maďarska, Budapešti a na turistiku do neďalekej prírodnej rezervácie Kováčovské kopce.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie