PREDANÉ - Prenájom bytu (1 izbový) 41 m2, Bojnice

Typ: jednoizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Bojnice
Plocha: 41 m²

Ponúkam Vám dlhodobý prenájom 1-izbového bytu v Bojniciach nad mestom a zámkom v rezidencii, ktorá dáva možnosť vyniknúť lepšiemu pocitu z blízkosti prírody a otvára dvere novým aktivitám. Pridanou hodnotou bytu je jeho orientácia, útulnosť a moderná dispozícia.
Rezidencia CASTLE je v prestížnej lokalite, na slnečnom svahu, v blízkosti ktorého nájdete kúpeľný park, kúpalisko, ZOO,známu vyhliadku nad mestom ,Bojnický zámok, čarovné námestie .
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, obývačkou spojenou s kuchyňou a spacou časťou, ktorá je dispozične vyriešená tak ,aby si miesto našli aj študenti, alebo manageri v priestore pracovne .Dominantu tvorí príjemná terasa. Exteriérové žalúzie, podlahové kúrenie, klimatizácia, nové spotrebiče samozrejmosťou.
K bytu patrí garážové státie v spoločnej garáži, ktorú môžete využívať. Byt sa prenajíma kompletne zariadený, má dostatočne veľa úložného priestoru a tvorí príjemný celok. Majiteľ má výhradné právo výberu nájomníka. Voľný ihneď

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie