Predaj pozemku 506 m2, Nitrianske Hrnčiarovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
35 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Nitrianske Hrnčiarovce
Plocha: 506 m²
Realitný maklér:
Štefan Nagy
0907771005

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj pozemok nachádzajúci sa v obci Nitrianske Hrnčiarovce.
Parcela s výmerou 506 m2 má šírku 4-5 metrov a dĺžku 150 m. Vzhľadom k umiestneniu pozemku v extraviláne obce je parcela určená na záhradkárčenie alebo výstavbu chatky, príp. mobilného domu. Pozemok je mierne svahovitého charakteru, južnej orientácie, s krásnym výhľadom. Z inžinierskych sietí je k dispozícii elektrina priamo pred pozemkom.
Parcela je vhodná pre klienta preferujúceho lokalitu, s menšími nárokmi na veľkosť chaty, avšak s možnosťou vytvoriť si zaujímavé a originálne bývanie s dobrou dostupnosťou, v pokojnej uličke pod lesom.
Obec je prímestskou časťou Nitry a do centra mesta je to 5-10 min. autom alebo prostredníctvom MHD. Pre jej blízkosť s lokalitou pod Zoborom je jednou z najvyhľadávanejších obcí pre trvalé bývanie alebo chalupárčenie.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie