PREDANÉ - Predaj domu 185 m2, Modra

Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Modra

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v malebnom meste Modre, na ul. SNP. Ak hľadáte staromestský rodinný dom, s výbornou dispozíciou, situovaný v centre mesta, práve ste ho našli.

DISPOZÍCIA: podbránie - vstupná chodba – samostatná toaleta- pracovňa - obývacia izba 1 – obývacia izba 2 – kúpeľňa - kuchyňa – spálňa – zimná záhrada – izba (kôlňa) - pivničné priestory

TECHNICKÉ PARAMETRE: Rodinný dom je v pôvodnom, avšak vo veľmi zachovanom stave. Dom je murovaný z tehál (hrúbka 50 cm). V rodinnom dome je plynový kotol a zásobník na TUV. Úžitková plocha je 185 m2. Dom je čiastočne podpivničený. Celková výmera pozemku je 358 m2.

IS: voda, elektina, plyn, kanalizácia, septik a telefonická linka.

ZÁHRADA: K domu prislúcha udržiavaná záhrada, ktorá je lemovaná pôvodnými mestskými hradbami. Na záhrade sa nachádzajú ozdobné stromy, kríky a vinič.

LOKALITA: Rodinný dom je situovaný v tichej slepej ulici, v centre mesta. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú potraviny, pekáreň, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko a zástavka autobusu.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA: Detailnejší prehľad o priestore a dispozičnom usporiadaní rodinného domu vám poskytne 3D obhliadka.

FINANCOVANIE: Naša finančná poradkyňa vám rada bezplatne pomôže so zabezpečením financovania kúpy danej nehnuteľnosti.

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: - províziu realitnej kancelárie RE/MAX - prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva - poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - sprostredkovanie hypotekárneho úveru - protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií.

Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácii v zmysle zákona č. 555/2005 Z.z.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie