PREDANÉ - Na predaj rodinný dom v TOP lokalite Prešova

Typ: rodinný dom
Okres: Prešov
Obec: Prešov

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v jednej z najlepších lokalít Prešova na ulici Bezručova.
Rodinný dom stojí na pozemku o výmere 552 m2, zastavaná plocha domu je 128 m2 a celková úžitková plocha domu je 210 m2.
Rodinný dom bol čiastočne rekonštruovaný – nové plastové okná, zateplenie severnej strany domu, strecha po rekonštrukcii, obnovená fasáda domu, elektrické ovládanie brány na diaľkové ovládanie. Nehnuteľnosť je vo výbornom zachovalom stave. Kúrenie nehnuteľnosti zabezpečuje plynový kotol značky Protherm. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, mestská voda, mestská kanalizácia, plyn).
Dvojpodlažný dom ponúka možnosť viacgeneračného bývania, prípadne vytvorenie až troch bytových jednotiek. Cez hlavný vchod sa dostanete na vstupnú halu kde sa nachádza schodisko na prvé podlažie a vstup na prízemie.
Prízemie je dispozične riešené z chodby ktorá ma vstavaný šatník, samostatnej kuchyne s výhľadom na pozemok a špajzou, samostatnej izby s výhľadom na hlavnú ulicu, priechodnej izby s výhľadom na hlavnú ulicu a pozemok, samostatného WC, kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom, technickej miestnosti a skladu z ktorého je druhý prístup do nehnuteľnosti.
Poschodie je dispozične riešené z chodby, troch samostatných izieb, dvoch priechodných izieb, kuchyne, skladu, samostatného WC, kúpeľne.
Na poschodie sa dokážete dostať cez samostatný vstup.
Rodinný dom má dve samostatné garáže, jedna garáž ma aj montážnu jamu pre kutilov, ktorý sa radi o svoje autá starajú sami.
Na novej zámkovej dlažbe je možné parkovať minimálne ďalšie dve autá.
Na pozemku sa nachádza drevený domček na náradie ktorý je podpivničený a tieto priestory sú vhodné na uskladnenie ovocia a zeleniny z Vašej novej záhrady.
K domu je momentálne možnosť dokúpiť pozemok o výmere 527 m2 v takom prípade by Váš nový pozemok mal výmeru 1079 m2 a to je v danej lokalite naozaj na nezaplatenie.
Lokalita na Bezručovej ulici je mestská štvrť rodinných domov ktorá ponúka kľudné a tiché bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta a na skok ku kompletnej občianskej vybavenosti.
Igor Rehák
RADO Reality Group
Tel: +421 915 066 860
E-mail: rehak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh do katastra nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie