PREDANÉ - Predaj RD – s 3 izb. bytom, 2x mobilným apartmánom a 3x apartm. bytom - zrekonštruovaný, plne zariadený- Podhájska

Typ: trojizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Podhájska
Plocha: 272 m²

Predaj RD – s 3 izb. bytom, 2x mobilným apartmánom a 3x apartm. bytom - zrekonštruovaný, plne zariadený- Podhájska
RD Podhájska - ideálna investičná príležitosť v tesnej blízkosti Termálneho kúpaliska Podhájska.

Dobrý deň, ponúkame Vám na predaj svojou polohou jedinečný, zrekonštruovaný a kompletne zariadený rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v obci Podhájska. Nehnuteľnosť sa nachádza v tesnej blízkosti Termálneho kúpaliska Podhájska, vzdialeného cca 60 m.

Rodinný dom kolaudovaní v roku 1982, postavený z tehly, je zateplený, okná plastové so sieťkami, strecha komplet zaizolovaná a zateplená v r.2019, nový plyn. kotol, nerez. komín na keramické krbové kachle. Nízke prevádzkové náklady. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: obecná voda + vlastná studňa, elektrina, plyn, klíma, krb, žumpa + pevná linka, wifi, skylink. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom.

Rodinný dom sa nachádza na pozemku o výmere 821 m2. Upravený a udržiavaný pozemok disponuje 2x mobilným apartmánom (vybavený s kuchyňou, kúpeľňou a sociálnym zariadením), zastrešenou terasou a 4x parkovacím miestom. Mobilné apartmány ako i prízemie rodinného domu je možné využívať na prenájom hosťom, využívajúcich služby termálneho kúpaliska.
Rodinný dom dispozične pozostáva:
Prízemie: v suteréne domu sa nachádzajú 2 samostatné byty :
- v jednej časti sa nachádza: 2 izbový byt s vlastnou kuchyňou a kúpeľňou ( sprcha a toaleta), práčovňa, kotolňa (s plynovým kotlom). - v druhej časti suterénu sa nachádza 1 izbový byt, kuchyňa, kúpeľňa ( sprcha a toaleta).
Miestnosti sú plne zariadené (vrátane spotrebičov) a vybavené k užívaniu.
Prvé poschodie: vstupná chodba, kuchyňa, špajza, technická miestnosť, 3 nepriechodné izby (z ktorých dve izby majú balkón), kúpeľňa (s vaňou a sprchovým kútom) a samostatného WC.

Výhodou tejto nehnuteľnosti je výhodná poloha, kompletné vybavenie, ktoré Vám umožní nehnuteľnosť začať využívať hneď od jej kúpy bez ďalších investícii. Obec Podhájska je jedným z najvyhľadávanejším miestom na Slovensku. Rodinný dom ponuka výbornú investičnú príležitosť. Možnosť prenajímania apartmánov. Apartmány v tejto lokalite sú veľmi vyhľadávané pre blízkosť Termálneho kúpaliska Podhájska. V obci sa nachádza základná, materská škola, pošta, zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie.

Cena na vyžiadanie v RK.
Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na tel. č. 0911 133 357 alebo prostredníctvom emailu jurkemikova-ZVNC-dobrereality.sk

S pozdravom
Katarína Jurkemíková

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie