PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 97 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 97 m²

✅ Vlastné kúrenie a nízke prevádzkové náklady
✅ Ideálna dispozícia bytu spolu 97m2, z toho terasa 10m2 a pivnica 3m2
✅ Tehlový dom vo výbornej rezidenčnej časti mesta


Zažite obhliadku v tomto momente (skopírujte si nasledujúci link do Vášho internetového prehliadača):

https://my.matterport.com/show/?m=4KxpPWXuUcE

RE/MAX Vám v zastúpení majiteľa ponúka 3-izbový byt v stavbe z roku 2000. Bytový dom je tehlový a byt sa nachádza na 4. podlaží z 8mich.

Byt o celkovej úžitkovej ploche 97m2 Vás zaujme svojím priestorom 84m2 podlahovej plochy, ideálnou dispozíciou, jeho svetlosťou, veľkým bonusom je aj terasa o veľkosti 10m2. Môžete na ňu vstúpiť aj z kuchyne aj obývačky (orientácia do tichého vnútrobloku na východnú stranu, kde si môžete vychutnať posedenie aj v poobedných hodinách v teplých dňoch). Kuchyňa je otvorená do obývacej izby, ale ak niekto preferuje samostatnú kuchyňu, nie je problém aj toto jednoduchým technickým riešením upraviť. Špajza vedľa kuchyne v dnešných novostavbách býva raritou, no tu ju nájdete. "Walk-in" šatník určite poteší odkladacím priestorom. Obe izby sú rovnakej veľkosti a sú orientované na západ. Kúpeľňa je priestranná aj s miestom pre práčku, nemáte v nej stiesnený pocit.

Veľkou výhodou je vlastné kúrenie - kotol so zásobníkom vody(kotol vymenený pred cca 10 rokmi, zásobník TUV je nový cca 1 rok), čo Vám zabezpečí vlastné regulovanie tepla a v dnešných časoch vysokých cien energií túto devízu určite oceníte. Mesačné náklady pre jednu osobu sú momentálne cca 105,-€(správcovský poplatok a náklady na plyn), čo naozaj nie je veľa.

K dispozícii je aj pivnica cca o veľkosti 3m2.
Byt je v naozaj dobrom stave, všetko je veľmi zachovalé je ho možné okamžite užívať bez nutnosti investície.

Náš názor:

Takýchto bytov je v ponuke naozaj málo - je priestranný, svetlý, kuchyňa má okno a vstup na terasu(v novostavbách už kuchyne okná nemajú), orientovaný na západ a východ, ideálne poschodie (v strede bytového domu), Na 10m2 terase si bez problémov posedíte aj v letných horúčavách - je orientovaná na východ. Vlastné kúrenie Vám vie ušetriť Váš rodinný rozpočet.

Okolie:

Najlepšia časť Dlhých Dielov, priamy prístup do lesa pešo aj bicyklom, všetka občianska vybavenosť na pešo do 5 minút, možnosť prenájmu parkovacích boxov v parkovacom dome do 2 minút. 15 minút mestskou dopravou do úplného centra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie