PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 68 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 68 m²

Realitná kancelária RE/MAX Diamond ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt v pôvodnom stave, vhodný aj ako investíciu, ktorý sa nachádza v obľúbenej a tichej časti Petržalky, priamo pri Chorvátskom ramene na Markovej ulici. Samotný byt má rozlohu 64,27m2, k bytu prislúcha loggia s veľkosťou 3,61m2 a v suteréne pivničná kobka o veľkosti 1,86m2. Situovaný je na 1/12 poschodí a má severo - západnú orientáciu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
- Pôvodný stav (boli menené plastové okná a stupačky)
- Výmera bytu: 64 m2 + zasklená loggia cca 3,5 m2 + pivničná
kobka 1,5 m2
- Poschodie: 1/12
- Orientácia: SZ
- Vyhľadávaná lokalita plná zelene
- Bezproblémové parkovanie
- Výborná dopravná dostupnosť
- Zrekonštruovaný bytový dom

DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva z troch nepriechodných izieb a samostatnej kuchyne s loggiou, hala v centrálnej časti, vstupná chodba, kúpeľňa a samostatné wc.
Jedná sa o jeden z najobľúbenejších pôdorysov ponúkajúcich množstvo jednoduchých dispozičných zmien.
Byt je v pôvodnom stave, menené boli len plastové okná a stupačky. Je v slušnom udržiavanom stave, ideálny na rekonštrukciu podľa predstáv a požiadaviek budúcich majiteľov. Orientácia bytu je dvojstranná, dve izby s prevahou západnej a tretia izba s kuchyňou s prevahou severnej orientácie.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou spoločných častí, vrátane: zateplenia vonkajšej fasády, výmeny okien, podláh, výťahov, výmenou stupačiek, vchodových brán s čipom, bezpečnostných kamier, poštových schránok a zvončekov. jedná sa o veľmi čistý a udržiavaný vchod.

PARKOVANIE:
Slepá ulica vedúca k bytového domu zaisťuje tiché bývanie s dostatočným počtom parkovacích miest.

LOKALITA:
Lokalita sa teší veľkej obľube a má v budúcnosti veľký potenciál sa ďalej zveľaďovať a to nielen vďaka nadštandartnej občianskej vybavenosti (obchodné reťazce, školy, škôlky, zdravotné strediská...), priamej blízkosti Chorvátskeho ramena, rýchleho spojenia do centra mesta a kamkoľvek potrebujete ísť (v budúcnosti plánovaná aj električka), ale aj množstvom voľnočasových aktivít, ktoré ponúka. V blízkosti bytového domu sa nachádza cyklotrasa, vodné plochy, parky, ihriská, bowlingové centrum s plavárňou a dostatok zelene na trávenie voľného času.

CENA: 198.900 €
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie RK a poplatkov súvisiacich s prevodom nehnuteľnosti.
Poskytujeme kompletný servis (vyhotovenie potrebných zmlúv právnikom, vklad do katastra nehnuteľností,...), zaistenie financovania pri kúpe nehnuteľnosti – hypotekárny úver.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie