Predaj komerčného objektu 308 m2, Trhová Hradská

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
550 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Dunajská Streda
Obec: Trhová Hradská
Plocha: 612 m²
Realitný maklér:
Štefan Mátis, RSc.
+421 908 602 308

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj polyfunkčnú budovu spolu s priľahlým pozemkom v obci Trhová Hradská, okres Dunajská Streda.
Polyfunkčná budova sa nachádza v centre obce na rohu ulíc Hlavná a Farský rad, pričom vstup do budovy je možný z oboch uvedených ulíc.
Budova pozostáva na prízemí z prevádzkového priestoru v súčasnosti využívaného ako reštaurácia s terasou a s príslušenstvom, z dvoch prevádzkových priestorov v súčasnosti využívaných ako kaderníctvo s príslušenstvom a na prvom podlaží z dvoch rozostavaných bytov v stave holobytov, pričom v budúcnosti je možné využiť aj veľkorysé podkrovie.
Pred budovou z Farskej ulice je vytvorené parkovisko pre návštevníkov polyfunkčnej budovy.

CENA: 550 000 €

Obec Trhová Hradská sa nachádza v Podunajskej nížine, v severnej časti Žitného ostrova, pričom v tesnej blízkosti obce preteká Malý Dunaj. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené 10 km. Obec disponuje s dobrou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú obchodné zariadenia, zdravotné stredisko s lekárňou, pošta, základná škola, materská škola, športoviská, čerpacia stanica, ďalej verejný vodovod, rozvodná sieť plynu...

Vyššie uvedená stavba ako polyfunkčná budova nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie