PREDANÉ - REZERVOVANÉ!!! Na predaj útulný 1-izbový byt 35m2, Trenčín - Juh

RADO Reality Vám ponúka 1-izbový byt o rozlohe 35 m2 na ul. Kyjevská v Trenčíne - sídlisko Juh. Byt sa nachádza na 5/7 poschodí v panelovom bytovom dome s výťahom. Bytovka prešla čiastočnou rekonštrukciou - nové plastové okná, vymenená výťahová kabína a pridaná bezbariérová rampa pred hlavnými vchodovými dverami.
Byt je v pôvodnom stave, menené boli len plastové okná. Byt je veľmi dobre dispozične riešený, pôsobí väčšie ako sa zdá a je veľmi útulný a svetlý. Pozostáva z chodby, z ktorej sa vchádza do kúpeľne s vaňou, samostatného WC a izby spojenej s kuchynskou linkou a obývačkou. Z tejto miestnosti sa dostanete do menšej izby, ktorá pôvodne slúžila ako kuchyňa. Teraz slúži ako spálňa, prípadne detská izba ku ktorej patrí aj šatník oddelený posuvnými dverami.
V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť. Nájdete tu školy, škôlky, poštu, lekárov, viaceré potraviny, pohostinstvá, reštaurácie, kaviarne a OC Južanka.
Cena bytu je: 69 000,-eur
Link na video: https://www.youtube.com/watch?v=289i796AZIY
Viac fotiek na: www.radoreality.sk
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie