PREDANÉ - IBA U NÁS! Útulná chata v čarovnom prostredí Mníchovej Lehoty

Typ: chalupa
Okres: Trenčín
Obec: Mníchova Lehota

ZNÍŽENÁ CENA! RADO Reality ponúka na predaj útulnú chatku s pekným slnečným pozemkom o výmere 525 m² v čarovnom prostredí obce Mníchova Lehota.
Drevená chatka bola postavená v roku 1980 a je zateplená sklenou vatou. Je napojená na elektrinu, voda je zabezpečená vďaka prírodnej nádrže s objemom 2000 l. Obytná plocha je 69m2.
O prirodzené teplo a romantickú atmosféru sa postarajú krbové kachle. Na prízemí sa nachádza priestranná obývačka prepojená s kuchynským kútom a v podkroví nájdete dve izby vhodné na prespatie. Možnosť prespatia je aj na rozťahovacom gauči v obývacej izbe.
Za chatkou sa nachádza dreváreň, ktorá slúži aj na odkladanie pracovného náradia. Príjemné posedenie s priateľmi na terase sa dá prepojiť s grilovačkou vo vonkajšom krbe.
Okolité lesy a bezprostredná blízkosť tečúceho potôčika poskytuje dokonalý relax a je priam balzamom pre dušu.
K chatke sa dostanete priamo autom po upravenej lesnej ceste. Je vzdialená cca 10 min od Trenčína, 20 min od Bánoviec nad Bebravou.
Link na videobhliadku:
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3F3mh_oq501w4oiqiUe0TmSnw_GxttXlO1zUJBMIa4cgePWqtRoXoDBAA&v=w_1djd4xWgQ&feature=youtu.be
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: 0948119147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie