PREDANÉ - Útulný rodinný dom v obci Brodské na Záhorí na predaj

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Brodské
Plocha: 130 m²
Plocha pozemku: 846 m²

Popis
Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Brodské na Záhorí. Dom pozostáva z krytej vyvýšenej chodby, jedálne a priečkou oddelenej kuchyne. Na prízemí sa nachádzajú tri nepriechodné izby s laminátovými podlahami a veľkými oknami. V dome je kúpeľňa s dvomi umývadlami, vaňou a WC. Vedľa je ďalšie, samostatné WC. Je tu taktiež schodisko, ktoré vedie na rozsiahle podkrovie. Priestor v podkroví je pripravený na zobytnenie, má privedené IS, vybetónovanú podlahu a zaizolovanú strechu. Na povale nie sú priečky, čo ponúka voľnosť budúcim majiteľom vo využití tohto miesta. Dom má rozsiahlu pivnicu s denným svetlom, vhodnou ako odkladací priestor, špajzu, prípadne dielňu. Obdĺžnikový dvor je zo všetkých strán oplotený, má dve studne (kopanú a vŕtanú) a niekoľko okrasných aj ovocných stromov. Na dvore pri dome je altán vhodný na oddych a relax.
Brodské je moderná, rozvíjajúca sa obec na Záhorí. Nachádza sa tu materská škola, základná škola, potraviny, reštaurácie aj lekári (všeobecný, detský a zubný lekár). V obci sú športoviská, detské ihriská, kryté tenisové kurty, autobusová aj vlaková stanica. Obec Brodské sa nachádza v tesnej blízkosti Kútov, čo je dôležitý dopravný uzol (vlaky, diaľnica) na Záhorí. Na okraji obce tečie rieka Morava, pozdĺž ktorej vedie Záhorácka cyklomagistrála až do Bratislavy. Okolie ponúka možnosť oddychu, rekreácie, rybárčenia či vodných športov.
V blízkosti je hraničný priechod do Českej republiky Brodské-Lanžhot (13 km) a rakúsky priechod Moravský sv. Ján – Hohenau (18 km). Bratislava je vzdialená 66 km. Historicky a kultúrne sú zaujímavé blízke mestá Holíč (19 km) so svojím kaštieľom a Šaštín-Stráže (16 km) s bazilikou. V okresnom meste Skalica (25 km) sa oplatí navštíviť historické centrum, rotundu sv. Juraja, Baťov kanál, vinohradnícku oblasť a aj golfový rezort.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie