PREDANÉ - Rodinný dom s veľkou záhradou v Brodskom na Záhorí na predaj

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Brodské
Plocha: 120 m²
Plocha pozemku: 1775 m²

Popis
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Brodské na Záhorí, ktorý je v súčasnosti v rekonštrukcií. Dom je potrebné kompletne zrekonštruovať, čo dáva budúcim majiteľom skvelú príležitosť vytvoriť si bývanie podľa vlastných predstáv. Má vykonané základné stavebné úpravy (steny vyčistené od starých omietok, odobraná pôvodná podlaha). Pozostáva z vyvýšeného prízemia, ktorého vstup tvorí krytá chodba. Nasleduje väčšia miestnosť, vhodná na vytvorenie obývačky s kuchyňou, z ktorej sú prístupné tri nepriechodné izby. Dom je momentálne bez kuchyne a WC. Je čiastočne podpivničený. Tiež má rozsiahle podkrovné priestory bez priečok, vhodné na bývanie, prípadne na úložný/odkladací priestor. Vo veľkom, slnečnom dvore sa nachádza letná kuchyňa, ktorá ponúka možnosť vytvorenia ďalšej obytnej jednotky. Oproti nej sa nachádza hospodárska budova. Na veľkom, rovinatom pozemku je niekoľko ovocných a okrasných stromov, studňa a dielňa.
Brodské je jedna z najväčších obcí na Záhorí. Nachádzajú sa tu športoviská (kryté tenisové kurty, futbalové a multifunkčné ihrisko, detské ihriská), autobusová aj vlaková stanica. Na okraji obce tečie rieka Morava, pozdĺž ktorej ide Záhorácka cyklomagistrála až do Bratislavy. Okolie obce ponúka aj možnosť oddychu, rekreácie, rybárčenia či vodných športov. Obec Brodské sa nachádza v tesnej blízkosti obce Kúty, ktorá je dôležitý dopravný uzol (vlaky, diaľnica) na Záhorí.
V blízkosti je hraničný priechod do Českej republiky Brodské-Lanžhot (13 km) a hraničný prechod do Rakúska Moravský sv. Ján – Hohenau (18 km). Bratislava je vzdialená 66 km. V okresnom meste Skalici (25 km) sa oplatí navštíviť historické centrum, rotundu sv. Juraja, Baťov kanál aj golfový rezort. Historicky a kultúrne sú zaujímavé aj mesto Holíč (19 km) so svojím kaštieľom či bazilika v Šaštíne (16 km).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie