PREDANÉ - Krásna a netradičná chalupa na predaj, ktorú si ihneď zamilujete

Typ: chalupa
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Malužiná
Plocha: 130 m²
Plocha pozemku: 273 m²

Popis
Táto krásna chalupa v srdci Liptova je situovaná do tichej prírody obce Malužiná. Počas svojho dlhého života prešla nezvyčajnou rekonštrukciou, ktorá tejto nehnuteľnosti dodala neobyčajný a výnimočný charakter.
Jedná sa o dvojpodlažný dom v ktorom sú 4 spálne, dve kúpeľne s WC, kuchyňa prepojená s obývačkou, komora, technická miestnosť a množstvo rôznych zákutí, ktoré momentálne slúžia hlavne pre deti.
V dome sa nezabudlo na žiadny detail. Rovnako zaujímavý a praktický je aj exteriér. Vzhľadom k svahovitému terénu zadného pozemku je záhrada rozdelená do troch podlaží. Vznikli tým zaujímavé oddychové a hracie zóny. Noví majitelia si môžu vybrať v ktorej časti budú grilovať, opekať, či len tak oddychovať a kochať sa záhradou, alebo výhľadmi do prírody.
Nehnuteľnosť je napojená na vodovod, betónovú žumpu, elektrinu a vykurovanie je možné dvoma spôsobmi. Hlavným krbom (kráľ), z ktorého sú rozvody do radiátorov v celom dome a taktiež ústredne, ale novým elektrický kotlom, ktorý sa ovláda aj na diaľku. V chodbe a spodnej kúpeľni je kúrenie podlahové. Dom má ešte jeden krb (muchotrávka), ktorý je obojstranný pre dve izby. Samozrejmosťou sú vyvložkované komíny.
Pozemok na ktorom je dom postavený má 273m2. Využíva sa ale oveľa väčšia časť pozemku, pretože majitelia majú v nájme 344 m2 sa symbolickú cenu od štátu. Pred domom je vybudované nové parkovisko pre dva autá.
Jedná sa o jedinečnú až rozprávkovú nehnuteľnosť s množstvom detailov preto vám viac informácii o nej rada poviem telefonicky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie