PREDANÉ - EXKLUZÍVNE U NÁS! Na predaj chata priamo pri Dunaji!

Typ: chalupa
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 536 m²

Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj 3-izbovú chatu v rekreačnej oblasti Radvaň nad Dunajom-Moča priamo na brehu Dunaja so samostatným prístupom až k rieke. Zateplený domček s úžitkovou plochou približne 75 m2 sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 536 m2. Radvaň nad Dunajom je obec s dobrou občianskou vybavenosťou, rozvíjajúcim sa cestovným ruchom, vyhľadávaná tuzemskými, ale aj zahraničnými turistami, nakoľko obec leží na hlavnom ťahu Komárno - Štúrovo a priamo ňou prechádza medzinárofdná cyklomagistrála Eurovelo 6. V blízkej budúcnosti bude mať dokonca priame pravidelné spojenie s maďarskou stranou vďaka novovybudovanej kompe. Je ideálna pre ľudí s kladným vťahom k vodným športom, rybolovu, ale aj pre vyznávačov cyklistiky, aktívneho oddychu a v neposlednom rade výborného jedla a kvalitného vína z hrozna dopestovaného v okolitých viniciach. Za pozornosť určite stojí, že len 5 km je vzdialené termálne kúpalisko a wellness v Patinciach, 20 km historické mesto Komárno, 30 km druhým smerom je vzdialené Štúrovo s termálnym kúpaliskom Vadaš a maďarský Ostrihom.
Dom dispozične pozostáva z 3 izieb, obývacej izby s jedálňou a dvoch spální, kuchynky, kúpeľne s toaletou, špajze a peknej presklenej terasy s výhľadom na malebný Dunaj. K pôvodnému domčeku bola realizovaná murovaná prístavba a zároveň bol zhotovený nový krov, osadená nová stešná krytina. Dom je kompletne zateplený a celoročne obývateľný, keďže vykurovanie je riešené lokálne, dvomi krbovými kachlami na tuhé palivo a elektrickými konvektormi. Teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom osadeným v kúpeľni. Pod terasou sa nachádza menšia pivnica. K chate patria ešte dva uskladňovacie objekty a kryté státie pre auto. Bonusom sú určite kamerový a bezpečnostný systém a brána na diaľkové ovládanie,
Dom a hlavne pozemok poskytujú dosť priestoru na ďalšie zveľaďovanie a vytvorenie ozajstnej oázy oddychu na brehu Dunaja.
V prípade záujmu o ďalšie informácie, či obhliadku priamo na mieste ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0905886406

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie